Секси несавршености које мушкарци обожавају

magazin.net
Секси несавршености које мушкарци обожавају

Многе жене без обзира на године не могу да прихвате свој изглед и увијек су у стању да наброје пар ситница које би радо промјениле на себи, потпуно несвесне да су баш та мала несавршенства дио њиховог шарма и привлачности.

 

Захваљујући Фотошопу, пластичној хирургији и и медијима данас смо више него икад бомбардовани сликама идеалних лепотица, па није чудно да многе жене сањају о томе да што више личе на жене с насловница часописа, заборављајући при томе да су мале несавршености саставни дио наше личности и шарма.

Неке мале несавршености које излуђују жене, мушкарци сматрају неодољивим:

Јастучићи на боковима

Мушкарци воле жене с облинама. Иако можда ваше масне наслаге нису савршено распоређене, нема разлога да их се стидите и скривате их. Не мислимо при томе да свој стомак нагласите одјећом, већ да у интимним тренуцима не скривате овај мали вишак. Станите пуни самопоуздања пред свог партнера!

Размак међу зубима

Многе дјевојке због великог размака међу предњим зубима без разлога скривају свој осмијех. Данас чак и супермодели и глумице поносно показују овај мали 'недостатак', а многи мушкарци овај размак сматрају једноставно неодољивим и заводљивим.

Мале груди

Нема потребе за имплантатима и умецима у брус халтерима. Мушкарци воле лијепе женске груди, а величина при томе није пресудна. Покажите правилним одабиром одјеће сву љепоту свог чврстог и природног попрсја, а за супер секси изглед једноставно немојте да обучете брус халтер.

Крив нос

Забравите операције! Управо специфичан нос може да буде главни дио вашег шарма. Због њега ће многи мушкарци пред вама пасти на кољена, опчињени вашим самопоуздањем и снажном личношћу. Шминком можете додатно нагласити љепоту ваших очију или усана и тако створити убојиту комбинацију.

Опуштене надлактице

Мушкарци не падају на мишичаве руке. Наравно, ни потпуно опуштени трицепси нису баш привлачни, али не морате очајавати ако ваше руке немају тонус. Мушкарци се често боје жена савршено дефинисаног тијела.

Наочаре

Док дјевојке и многе жене мисле да због наочара изгледају старије и мање привлачно, многим мушкарцима су жене с наочарима за вид јако секси. Сматрају их као врло интелигентне и самоуверене дјевојке.

Широки кукови

Широки кукови наглашавају вашу женственост и привлаче мушкарце који воле жене с облинама. Будите поносни на своју позадину. Многа истраживања су показала да мушкарце привлаче жене са широким куковима, јер је то знак плодности жене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана