Секс за једну ноћ? Држите се ових правила

Index.hr
Секс за једну ноћ? Држите се ових правила

Док је једнима неприхватљив, други уживају њему, а трећи желе да пробају али се плаше. Како год било, секс за једну ноћ ријетко кога оставља равнодушним. Иако се чини да је насумичан и без правила, она итекако морају постојати.

Правило број 1: Понесите кондом

Уколико планирате да урадите нешто помало неодговорно, побрините се да то не резултира новим чланом породице или заразом. Немојте рачунати на то да друга особа има заштиту, него се побрините да имате сопствену. Боље је да обоје имате кондом, него да га нема нико.

Правило број 2: Средите стан

Не морате гланцати сваки ћошак, али ако сматрате да постоји шанса да некога доведете у кревет, можда би било паметно да имате чисту постељину. Секс у соби која изгледа као џунгла и није баш превише секси, ма колико год били пијани.

Правило број 3: Размислите два пута

Срели сте згодног комшију, попили сте и сада планирате страствену ноћ? Колега с посла вам се учинио одличним избором? Ако икако можете, унесите мало здравог разума у секс који се више неће поновити. Уколико је ријеч о типу ког ћете касније сретати на дневној основи, можда је боље да то не радите...

Правило број 4: Бирајте мјесто злочина

Што значи да уколико не живите сами не можете код вас. Сигурно не желите да приуштите родитељима ситуацију у којој упознају чудног типа у боксерицама који у кухињи спрема доручак, нити им касније објашњавате да то није, нити ће бити ваш дечко.

Правило број 5: Дефинишите шта радите

Нема горег осјећаја него када се пробудите поред синоћне "грешке" која мисли да сте сада у вези. Будите јасни сами са собом. Ако таква веза касније прерасте у нешто више, нема проблема, али ако улажете било какве емоције у секс на једно вече, забава је уништена за обоје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана