Секс тајне познатих: Камерон Дијаз воли једноставно, Хајди Клум експерименте

magazin.net
Секс тајне познатих: Камерон Дијаз воли једноставно, Хајди Клум експерименте

Оне су успjешне, лијепе, секси и свјетски познате жене. Но, свака од њих има свој савјет када су у питању сексуалне жеље и потребе. Прочитајте шта у сексу воле Камерон Дијаз и Хајди Клум.

Немојте се бојати "првљавих" разговора

"Многи се плаше простих секси рјечи. Не знају како би започели ни како завршили. Можда ће сами себи прво звучати смијешно. Но, такви су разговори итекако пожељни током секса и није толико компликовано. Добро је када се ствари тако поставе од самог почетка", савјетује тридесетдвогодишња Оливија Мун.

Не глумите у кревету

"Морате заиста уживати у томе да сте секси, немојте се претварати. Секси значи уживати у моменту, било да сте при том суптилни или јако отворени. Када само глумите да сте секси то изгледа јадно и никад не произведе жељени учинак", каже четрдесетогодишња Камерон Дијаз.

Експериментишите

"Неки људи више експериментишу у кревету док су други досаднији. Ако сте дивљи и луди друга страна ће постати свијесна да поред себе има малог ђаволка који је у стању да пусти рогове с времена на вријеме. Није лоше дотерати се или чак прерушити у секси собарицу каткад како би се разбила монотонија", савјетује четрдесетогодишња Хајди Клум.

Не лажите сами себе о својим жељама

"Могу да лажем рођаке и породицу на Божићном окупљању, али не могу лагати своју вагину", каже двадесетдеветогодишња Оливија Вајлд.

Секс с бившим није увијек лоша идеја
"То је добро ако знате да се више нећете с њим видјети и да га нећете након тога звати. Покушавате ли га тим сексом вратити онда јако гријешите", упозорава тридесетседмогодишња Рашида Џоунс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана