Секс позе које ће вас разочарати

mondo.rs
Секс позе које ће вас разочарати

Неке секс позе незаслужено су добиле репутацију најбољих.

Колико сте само пута чули како је “акција” обављена стојећи непревазиђена? Можда јесте, ако ваш партнер има поприлично дуг пенис и редовно тренира па има снаге да вас одржи док покушавате да све то изведете у стојећем положају.

Сексу у аутомобилу звучи као невjероватна авантура. И јесте, само што не би требало да полажете превелике наде да ћете доживjети оргазам, али зато очекујте бол у врату, леђима и мало “затезање” у мишићима.

Секс под тушем у филмовима дjелује стварно супер, али када то стварно покушате да изведете, вjероватно нећете уживати колико очекујете. Разлог? Нећете моћи да се опустите у потпуности јер је простор скучен (било да сте у кади или туш кабини), плус све време треба да бринете о томе да се не поклизате и не поломите се.

Поза 69 вjероватно је једна од прецjењенијих. Ако знате ишта о сексуалном ужитку, онда вам је јасно да је мало теже фокусирати се на двије ствари истовремено - нити можете да уживате, нити да пружите потпуни ужитак партнеру.

Сигурно је да највећи број људи у сексу ужива под покривачем, са угашеним свјетлима у просторији. То је ОК, али ипак, живните мало! У мраку не можете баш да успоставите контакт очима са парнтером, а то је важно због блискости и сигурно ће вам улепшати секси авантуру.

На крају, да додамо - то што су ове секс позе прецјењене, не значи да не би требало да их пробате или повремено уживате у њима. Можда вама секс у аутомобилу, на примјер, буде толико добар да ћете радо истрпјети и тај бол у леђима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана