Седам питања на која вам жене никад неће одговорити

net.hr
Седам питања на која вам жене никад неће одговорити

Неке ствари жене крију као змија ноге и ма колико се трудили да их сазнате, никада нећете успjети у томе.

Постоје тајне које жене не би откриле ником, посебно не свом мушкарцу, ни за живу главу. Ма колико ви били заинтиргирани и радознали и ма колико тактика употребили не би ли је наговорили да проговори, жена ће бити још вjештија. Нема тог трика који ће вам помоћи да је разоткријете када су слиједеће ствари у питању.

Невиност

Некада су се жене поносиле својим дјевичанством, а данас их је срамота признати да су још увијек дијевице или да су невиност изгубиле у двадесетим годинама.

Број сексуалних партнера

Многе жене скривају с колико су мушкараца имале сексуални однос и то из врло једноставног разлога – не желе да их осуђују и да људи мисле како су добре само за "једну ствар". Многи мушкарци и жене и даље осуђују жене које су сексуално слободне.

Килажа

То је осјетљива тема готово за сваку жену. Бомбардовани смо одређеним стандардима љепоте који се односе на мршавог и још мршавијег. Стога није чудно да жене не желе да признају да су у средњој школи биле буцке како не би биле предмет задиркивања.

Љубав

Мислити како не заслужујете да будете вољени је дубока тајна коју није лако признати, а камоли гласно изговорити. Међутим, неке жене се заиста осјећају као да не заслужују љубав. У прошлости су биле повређене и сломљене, али то неће признати партнеру како га не би уплашиле и отерале.

Естетска хирургија

Иако естетска хирургија у данашње вријеме није ретка, мало ће жена признати свом партнеру да су се помоћу ње из ружног пачета претвориле у лабуда.

Волим те

Жена никада неће признати свом партнеру да јој ниједан мушкарац прије њега није рекао "волим те". И те ствари се дешавају, ма колико чудно звучале. Баш због тога и спадају у дубоке женске тајне.

Невјера

Своје тајне везане за невјеру чувају дубоко у себи. Наравно да жене варају, нису светице, али желе то да буду у вашим очима, а сазнање о прељуби би свакако покварило ту идеалну слику, а можда чак и вашу везу. Оне то знају, баш зато и мудро ћуте.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана