Сазнала је да је муж вара, а онда је »упознала« његову љубавницу

Блиџ
Сазнала је да је муж вара, а онда је »упознала« његову љубавницу

Лијана Боурен из Есекса је сумњала да је муж вара.

Мајка четворо дјеце је била шокирана када је сазнала да су њене сумње истините. Али када је сазнала да је муж преварио са њеном сестром, била је у потпуном шоку.

Лијана је са сестром Ларисом Најп била у савршеном односу. Њих двије нису биле само сестре, већ и најбоље пријатељице. Лариса је млађа седам година и од седамнаесте је почела да живи са Лијаном и Стивом.

Ларисина веза са Лијаниним мужем је почела када је имала двадесет година.

“Имала сам двадесет година када сам започела везу са Стивом. Једне ноћи сам изашла и попила мало више. Када сам се вратила, налетила сам на њега и почели смо да се љубимо. Следећег јутра, када сам се пробудила гризла ме је савјест. Не знам ни зашто сам наставила са тим. Након неколико мјесеци сам почела да се заљубљујем у њега”, открила је Лариса.

Када је Лијана примијетила да њен муж проводи доста времена са њеном сестром, почела је да сумња, али је имала повјерења у њу. Након неколико мјесеци је Лариса остала у другом стању. Никоме није рекла ко је отац и тврдила је да не зна, пише Блиц.

“Никада није имала момка, а и ако је имала, ја га нисам упознала”, рекла је Лијана.

Лариса и Стив су били срећни због трудноће. Лијана се забринула, осјећала се као да ће полудјети. Одбацила је своје сумње и остала уз  сестру и помогла јој са трудноћом. Када је видјела новорођенче, знала је да је њена сестра љубавница њеног мужа.

“Иако сам тада сумњала, чим сам видјела дијете, знала сам. Не само да је личило на Стива, већ је личило на моју дјецу када су била бебе. Било је превише случајности. Истрчала сам из просторије и налетјела на другарицу.  Рекла сам јој : То је Стивово дијете”, испричала је Лијана.

Сестра је све порицала и након порођаја се иселила из куће своје сестре. Грижа савјест је била прејака па је све признала својој мајци преко поруке.

Мајка је након тога одмах звала Лијану и рекла јој да су њене сумње биле тачне. Када се све сазнало, Стив се иселио од Лијане и уселио код Ларисе.

“То је била ноћна мора. Послала сам јој неке гадне поруке, назвала сам је свим могућим именима, као што би вјерујем, многи на мом мјесту”, успричала је преварена сестра.

Прошло је три године и сестре и даље не разговарају

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана