Само за мушкарце: Десет ствари које ваша дјевојка не жели да чује

Агенције
Само за мушкарце: Десет ствари које ваша дјевојка не жели да чује

Лос Aнђелес – Истраживање је показало да постоје неке ствари које никада не бисте требали рећи вашој дјевојци уколико желите мир у вашој вези, преносе агенције.

Доносимо десет савјета и препоручујемо да их се држите

“Изгледаш дебело у тој хаљини”

Ни једна дјевојка не жели да јој кажете да је дебела. Оваква изјава вам неће донијети ништа добро осим ноћи проведене на каучу у дневној соби.

“Твоја мама изгледа као да ти је сестра”

Истина је да жене воле своје мајке, али их никада немојте упоређивати, посебно када је ријеч о физичком изгледу. Уколико то учините, нећете се добро провести.

“Најбоље ми је када сам са својим пријатељима”

Многи мушкарци се најбоље проведу када се друже са својим пријатељима, али то не значи да својој партнерици то треба да кажете у лице. У овом случају је најбоље бити дипломата.

“Не желим изаћи јер гледам утакмицу”

Овај изговор немојте користити често, посебно ако вашу партнерицу спорт уопште не интересује.

“Подсјећаш ме на бившу дјевојку”

Ово је апсолутно најгора ствар коју можете рећи вашој дјевојци. Уколико то учините, будите сигурни да ће се увијек питати да ли сте с њом у вези само зато што је веома слична вашој бившој.

“Моја мајка је најбоља кухарица на свијету”

Многе су жене јако поносне на своје кулинарске вјештине. Никада немојте тврдити да је ваша мајка најбоља кухарица на свијету. У супротном бисте могли јести загорену храну барем седам дана.

“Не свиђају ми се твоји пријатељи”

Баш као што се и ви волите дружити са својим пријатељима, исто воли и ваша партнерица. Не показујте да вам се не свиђају њени пријатељи јер управо они могу итекако утицати на њу, тако да је најбоље да останете у добрим односима с њима.

“Зашто толико новца трошиш на третмане љепоте?”

Немојте никада питати вашу дјевојку зашто троши пуно новца и времена на третмане љепоте. Баш као што се ви волите испрљати играјући фудбал, тако и она воли провести вријеме уљепшавајући се. Једноставно, прихватите то.

“Ова дјевојка је секси”

Чак и да вам Анџелина Џоли или нека друга лијепа дјевојка дође у сусрет, никада немојте хвалити друге дјевојке пред својом.

“Треба ми мало времена и простора”

Уколико мислите да вам треба нека врста одмора од везе, предложите то на суптилан начин. Уколико будете превише искрени и отворени у том случају, могли бисте остати без дјевојке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана