Реалност није као у порнићима: Ово никако не радите током секса

Агенције
Реалност није као у порнићима: Ово никако не радите током секса

Секс у порно-фимовима је далеко агресивнији него у стварном животу и нема превише везе са реалношћу.

Нажалост, многи живе у увјерењу да је управо то оно што њихови партнери и партнерке желе. Прочитајте које се опасности крију иза одређених ситуација које се потенцирају у порно-филмовима.

Груби секс

Нема ничег лошег у грубом сексу, али само ако су обије стране пристале на то и уживају у таквој врсти одоса. Агресивни орални секс, гушење, шамарање и груба пенетрација могу учинити да друга особа страхује за свој живот. То се посебно односи за гушење. Зато је најбоље имати „сигурну ријеч" када партнер мора прекинути са таквим активностима.

Анални секс

Анални секс је доста заступљенији него код ранијих генерација, а статистике показују да га је већина људи испробала барем једном. Ова врста секса осим бола доноси и здравствене проблеме, посебно код жена, а да помињемо далеко већи ризик од преношења полних болести.

Скидање кондома

Ако желите да спријечите нежељену трудноћу или полно преносиве болести, не дозволите да ваш партнер скине кондом у току сексу. У тренутку страсти то вам се може учинити као добра идеја, али и сами знати да није. Обије стране морају бити сагласне око тога како наставити јер ће то бити једна од оних одлука којих ћете се у случају проблема касније нерадо сјећати.

Везивање

Многи људи се „пале" на везивање за кревет, а ако је то ствар договора – нико нема ништа против! Међутим, мушкарци воле да показују своју доминантну страну јер то гледају у порнићима или их је неко увјерио да жене то без обзира на пристанак воле. Ако снажнији партнер то уради, жена се може престравити. Стога, овакве игрице дозвољене су само уз обострани договор.

Ејакулација по лицу

Ејакулат често може завршити у оку, а то зна бити веома непријатно јер осјећај пецкања може потрајати и до 24 сата. Нажалост, у порно-филмовима углавном је оваква завршница загарантована, те се представља као да је то нешто нормално.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана