Разбијамо митове о мушкарцима

Aгенције
Разбијамо митове о мушкарцима

Нека мишљења жена о мушкарцима су се увријежила иако заправо немају везе са реалношћу. Зато су мушкарци коначно одлучили да проговоре и сруше највеће митове у које жене и даље вјерују.

Неће вас поштовати ако спавате с њим на првом састанку

Истина је: свеједно је да ли ће се секс догодити на првом или стотом сусрету. Секс, односно његово одлагање, не утичу на то колико ће вас мушкарац поштовати. Ако донесете такву одлуку на основу вашег вјеровања шта ће друга особа мислити о вама, а то није оно што желите, могли бисте много да се разочарате.

Мушкарци воле да буду ловци

Тачније је да мушкарци морају да буду ловци, јер се то од њих очекује, него да то воле. Јачем полу мало је која друга ситуација стреснија од оне када морају прићи непознатој жени и ризиковати одбијање и понижење. Мушкарци би се са женама одмах замијенили за ту "неправедно" им додељену улогу. Зато, дјевојке, престаните да чекате да вас улове и слободно крените у лов. Мушкарцима ће то бити олакшање.

Мушкарац може да буде пријатељ са женом а да не пожели да спава са њом

Једна од најчешћих дебата је управо та да ли је мушко-женско пријатељство без страсти и жеље могуће. Одговор гласи: врло тешко и готово немогуће. Мушкарцима је врло тешко да одвоје пријатељство и страст. Физичка или ментална привлачност и те како утичу на њихов начин размишљања, али вам то они никада неће признати. Ипак, не брините, јер то никако не значи да ће то и учинити.

Мушкарци воле изненађења

Иако дубоки деколте, кратка мини сукња, замотан пешкир након туширања или секси доње рубље могу и те како распламсати мушку машту, они ипак воле конкретно. Женско тијело вредно је дивљења. Зато, ако га желите изненадити, не скривајте се испод одјеће, већ му поклоните 100 одсто природну себе, без одјеће.

Мушкарци се боје независних жена

Ова неистина нарочито не важи за мушкарце млађе од 40. Они воле да се друже, раде и буду у вези са јаким и независним женама. Самоувјерени партнер биће поносан на своју јаку, независну партнерку, а неће мислити да му је тиме одузета мушкост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана