Прво није знала да је трудна, а онда је доживjела још већи шок

Агенције
Прво није знала да је трудна, а онда је доживjела још већи шок

Једна мајка из Америке била је трудна осам мjесеци, а да то није ни знала. Ако сте мислили да ју је ово шокирало, замислите тек како јој је било када је родила бебу тешку 6,4 килограма.

Максандра Форд са Флориде била је двоструко изненађена – прво када је сазнала да је трудна у осмом мjесецу, а онда када је родила бебу тешку 6,4 килограма.

Како каже, није била отечена, нити уморна, леђа је нису бољела због чега јој није пало на памет да може бити трудна.

Ипак, пред крај године је осјетила да се нагло гоји – а када су доктори потврдили њену трудноћу она је била убеђена да чека близанце. Иначе, Фордова већ има једногодишњег сина и петогодишњу ћерку.

Након 18 сати порођаја она је природним путем на свијет донијела сина Ејверија који је и званично најтежа беба икада рођена у овој болници, али међу тежим бебама и у држави.

"Када сам осјетила да му глава излази знала сам да је тежи од 4,5 килограма. И мој син и ћерка имали по четири килограма на рођењу", изјавила је.

Ејвери који је по рођењу имао густу косу остао је на интензивној нези, али ових дана ће бити пуштен кући.

"Имао је проблема да изађе, а то може оставити неке посљедице по њега – тешко дисање, регулисање шећера у крви и проблеме са исхраном", каже др Џенел Фери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана