Провjерите да ли сте лак плијен за мушкарце?

Telegraf.rs
Провjерите да ли сте лак плијен за мушкарце?

Уколико сте се питали да ли мушкарци гледају на вас као на лак плијен или прије као на неосвојиву тврђаву, дошло је вријеме да откријете свој заводнички статус.

Велики заводници знају да код свих жена не пале исте тактике. Даме се разликују, како по неким особинама и размишљањима, тако и по форама на које падају. На неке врло брзо дјелују уобичајене заводничке приче, а друге су попут праве неосвојиве тврђаве на коју мора да се упрегне читава војска.

Питате ли се како ви дјелујете на мушкарце, ево неколико одговора на ваше питање. Уколико сте један од ових типова, будите сигурни да сте за искусне заводнике изузетно лак плијен.

Често сте депресивни

Константна депресија зна толико да угуши жену, да просто није способна да трезвено размишља. Чим наиђе неки фрајер који јој пружи трунку пажње, хвата се за њега као за сламку спаса. Велики заводници ово знају, па искоришћавају тренутно стање свих "дама у невољи", не размишљајући о посљедицама.

Волите да удовољавате другима

Уколико сте једна од оваквих жена, то значи да сте уједно и лака мета заводника. Ви више мислите о туђим, него о сопственим потребама, падате на прву фору која је излетела из мушких усана, лако се везујете за фрајера и радите све што жели, а када га сморите и почне да бјежи од вас, правите упијаче и допуштате му да вас гази, само како бисте поново придобили његову љуба

Имате бујну машту

Дјевојке које имају бујну машту, спадају у лаке мете. Њихова способност да замисле брда и долине које им неки мушкарац обећава врло лако може да их увуче у проблем уколико та обећања немају везе са реалношћу. А најчешће је управо тако, с обзиром да је за искусне играче обећавање кула и градова један од сигурнијих начина хватања "лаког плијена".

Секс је ваш кец у рукаву

Уколико користите кревет као начин за проналажење љубави, на погрешном сте путу. Ступање у сексуалне односе прије него сте бар два пута попили пиће у граду свакако да одаје утисак лаке женске, а то је управо оно што мушкарци с уживањем искоришћавају. На тај начин не само да нећете пронаћи дечка, већ ћете остати насамарени и у чак 99 одсто случајева "кратких рукава".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана