Просjечна жена ово никад не каже партнеру

Агенције
Просjечна жена ово никад не каже партнеру

Она ће да вришти, да се бори, да воли и да моли, али никад неће ових пет ствари да подjели са својим супругом...

Када се вjенчавате, ви као супруга и жена дајете обећање да ћете мужу говорити све и са њим дијелити и лепе и лоше тренутке свог живота. Међутим, то се у пракси не дешава. Жене у браку од својих мужева крију ових пет ствари, а то их често може коштати брака:

Здравствени проблеми

Када жена уочи младеж неправилног облика или квржицу на грудима, она ће највјероватније то да сакрије од свог мужа. Прва особа којој може рећи је мајка или сестра.

"Да не би престрашиле супруга, жене најчешће ћуте о својим здраственим тегобама", наводе стручњаци.

Најчешће ћуте јер негирају цијелу ситуацију, али то не значи да ће проблем нестати. Уколико са супругом подјелите овај проблем, вјероватно ћете наићи на пуну подршку и биће вам далеко лакше него да му тајите своје сумње и забринутости. Уосталом, једна од добробити брака јесте и то што се можете ослонити на свог мужа у сваком погледу.

Проблеми у вези

Живот удате жене је непрестана борба, препуцавање, несугласице зог родитељских обавеза итд. Жене најчешће о свађама и проблемима са мужем ћуте и трпе и ништа не ријешавају по том питању.

Често на терапије и савјетовања одлазе саме и то само због једног питања које себи постављају: Вриједи ли се борити за њега и брак?

Тек када су 100% сигурне да је њихов муж вриједан борбе оне ће отворено да разговарају са њим о проблемима у вези и почеће да их ријешавају.

То није фер према мушкарцу, јер му нисте дали могућност да се и он бори за тај исти брак у којем се нашао. Дајте му право гласа па тек онда одлучите да ли је вредан борбе.

Сексуалне фантазије

Жене о сексу веома ријетко причају, а када разговарају о шкакљивим темама, онда се обраћају пријатељици. Често се жале како их муж не задовољава, али њихова другарица, осим што их може сажаљевати, не може им помоћи.

Када би подијелиле фантазије са својим супругом или му пак рекле шта их узбуђује и на који начин, и сексуални живот би им се побољшао.

Лични успјех

Жене су у стању да на послу ринтају, сламају се и успију да остваре најважнији циљ, али када дођу кући оне то не саопштавају супругу јер се боје! Оне се боје да ће се њихова мушкарчина увредити, да ће се осјећати мање мушко и пуштају да то тако прође. Али будимо реални, ако мушкарац није задовољан зато што поред себе има успјешну и јаку жену онда није мушкарац за вас!

Рачун у банци

Скривање од мужа колико новца имате у банци је код неких жена златно правило научено још од мајки. То је једини начин да имате нешто залиха са стране у случају да вам брак не успије. Неке жене имају расипне мужеве, а неке и саме по некад потроше више него што би смијеле, па крију ту информацију и од себе саме.
Крити право стање рачуна од мужа није идеално рјешење јер, као прво, у браку не треба ништа крити, а као друго ако хоћете да се осигурате за случај да брак не успије, морамо вам рећи да ваш брак сигурно неће успијети - чим ви размишљате о томе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана