Порно политичарке

Агенције, Блиц
Порно политичарке

Свијет је недавно добио још једну порно диву која ће своје знање и ислуство применити у политици - аргентинска звијезда "меких" порнића" Изабел Сарли постала је амбасадор културе у својој земљи.

Њен примјер само је најновији у низу сличних, од глумица у "тврђој" порно продукцији, до стриптизета, које су одлучиле да стану за скупштинску говорницу или на функционерску фотељу. Подсјећамо вас на неке најпознатије примјерр.

Јозефин Бринк -  стриптизета и љевичар

Рођена 1969. године, Јозефин је члан шведске Левичарске партије. Признала је да је током деведесетих радила као стриптизета у Гетеборгу како би зарадила додатни новац. Уједно је признала да је у то вријеме пила алкохол у великим количинама.


Чичолина -  од "тврдих" порнића до парламента

Ана Илона Сталер, познатија као Чичолина, рођена 1951. године, глумила је у "тврдим" порно филмовима прије него што се пребацила на другу професију - постала је посланик у парламенту 1979. године.

Позната по томе што јој је често испадала обнажена дојка, за вријеме политичке каријере наставила да се бави порно глумом и да се слика за Плејбој. Као политичар, залагала се да у затворима буде дозвољено вођење љубави, за декриминализацију дроге и борила се против свих видова насиља.


Сторми Денијелс -  тврда републиканка 

Сторми Денијелс (33), америчка порно глумица, сценариста и редитељ, добила је понуду да се бори против кандидата Дејвида Витера на изборима за сенатора у Луизијани.

 

Пошто је одлучила да ће се борити на страни Републиканаца, започела је кампању у јулу 2009. године, али је одустала већ идуће године у априлу, пошто је њеном менаџеру била постављена бомба испод аутомобила.

Изабел Сарли - веза између културе и "меке" порнографије

Аргентинка Изабел Сарли, секс симбол шездесетих и звијезда "меких" порнића, замјенила је порно каријеру за политичко ангажовање. Аргентинска предсједница Кристина Кирхнер најавила је да ће Изабел обављати функцију амбасадора поп културе.

Снимила је филмове чији сами називи говоре о њиховом шкакљивом садржају: "Ватра", "Месо", Љубав и секс", "Искушење голотиње" и "Тропска екстаза". Њена нова улога је замјеник секретара у министарству културе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана