Порнићи уопште нису лоши

Index.hr
Порнићи уопште нису лоши

Многе жене имају конфликтне осјећаје кад се порнићи и њихови партнери нађу у истом контексту. Но, је ли ствар у неприкладном садржају који може угрозити тебе и твоју везу или си ипак у питању само ти?

Ево што највише мучи жене када су порнићи у питању:

Неке сматрају варањем ако њихов дечко/муж гледа филмове за одрасле.

Љубомора је један од фактора који утичу на неприхваћање експлицитног садржаја, зато што, вјеровале или не, многе од нас успоређују свој изглед с изгледом главних глумица и на тај начин стварају комплексе.

Многе мисле да свог партнера не могу да задовоље на прави начин јер њихово вођење љубави нимало не наликује оном из филмова.

Неке жене порниће сматрају својеврсним обликом понижавања и непоштовања од стране својих партнера.

Мисле да ће њихове горе половине престати гледати порниће кад уђу у везу.

Судећи према свему наведеном, филмови за одрасле су најмањи проблем у цијелој овој причи.

То што неко воли да гледа гола тијела у клинчу како измјењују тјелесне текућине не значи да се ради о первертиту, не значи да те због тога твој партнер не цијени, да му ниси привлачна и да га не задовољаваш као љубавница. То га само чини човјеком који је жељан страсти и узбуђења. Што је у томе толико лоше?

Ради се о пуким маштаријама којима се сви, с времена на вријеме, волимо препустити. Већина нас је у стању разликовати реалност и машту. Стога не брини, јер мало је вјероватно да ће Џена Џемисон да излети из екрана, скочити на твог драгог и радити му оно што је малоприје радила неком сасвим десетом лику.

Цјелокупну ситуацију пробај да сагледаш из другога угла. Не врти се свијет око тебе, нити његово повремено гледање филмова не утиче на твоју везу. Све је добро докле год је ситуација под контролом и докле год се не претјерује у тој мјери да то стварно почиње утицати на ваш сексуални живот.

Уосталом, не значи да ти је телевизор покварен зато што понекад одеш у биоскоп, зар не?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана