Поражавајући подаци о сексу

hot.net
Поражавајући подаци о сексу

Најновије истраживање које је спровео "Сандеј телеграф" дошло је до невjероватних резултата везаних за догађаје иза затворених врата спаваћих соба који су прилично изненађујући.

Од 1.200 испитаника који су учествовали у овом истраживању, њих чак 43,6 одсто признало је да су одглумили оргазам, од чега је 23 одсто мушкараца и 20,6 одсто жена. Ово се, наиме, догађа као део 'редовног одржавања' везе: како би се подигао его партнера или због несигурности везаних за сексуални чин.

Мушкарци су склонији томе да ће партнерки током секса рећи лажно 'волим те': на ово ће се у жару сексуалног узбуђења одлучити четвртина мушкараца, али само 6,1 одсто жена. Мушкарци су склонији хвалисању о својим сексуалним активностима.

Више од половине испитаника признало је да су глумили да су били расположени за секс и опет мушкарци предводе у претварању: више од трећине мушкараца одглумило је да су расположени за секс иако уопште нису били за то, док се у тој ситуацији нашло 19,9 одсто жена.

Када је ријеч о вјерности, 45 одсто испитаника признало је да је варало своје партнере, од чега је чак 35,9 одсто мушкараца и 9,1 одсто жена. Чак 19,4 одсто мушкараца признало је да вара своје тренутне партнерке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана