Погледајте најбоље просидбе у 2013.

Aгенције
Погледајте најбоље просидбе у 2013.

Осмислити прави начин да некога запросите је прилично тежак задата, али ови људи су то успјели.

New York Times је направио компилацију најбољих просидби у 2013. години.

Видео приказује микс креативних, смијешних и крајње необичних просидби које су све прошле без икаквих проблема.

А уколико желите да будете 100 одсто сигурни да ће дјевојка ваших снова пристати, најновије истраживање тврди да је потребно да укључите и неко изненађење у просидбу (32 одсто жена жели ово), романтично окружење (21 одсто жена сања о овоме) и наравно – мораћете да клекнете (20 одсто то очекује од вас).

Такође, мораћете и да питате њеног оца за дозволу, пошто једна од десет испитаних жена сматра да је то једна од основа скаве просидбе – исти број жена очекује скуп прстен, 30 одсто жена очекује да мушкарац изабере прстен, док чак 62 одсто њих жели да га изаберете заједно са њом.

Истраживање које је спровео произвођач пића Ламбрини такође је установило да би тек послије двије године забављања требало да размишљате о просидби. Међутим, укоилико сте се тога сјетили након пет година везе најбоље би било да одустанете пошто је 49 испитаних жена рекло да би радије раскинуле везу него чекале толико дуго да их неко запроси.

Једна од четири жене сматра да уколико нису вјерене након четири године везе то се никада неће десити.

А како би веза успјела, потребно је и мало искуства. Мушкарци би прије одлуке о уласку у брак требало да имају барем три везе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана