Петина људи на Фб уз бившег прати и његову најновију љубав

24sata.hr
Петина људи на Фб уз бившег прати и његову најновију љубав

Половина парова признаје да дијели лозинку за мејл и Фејсбук, а велики број њих боји се да ће у случају прекида везе њихове интимне ствари завршити на друштвеним мрежама...

Готово 50 одсто парова дијели лозинку, а око 42 одсто њих редовно провјерава партнерове поруке, утврдила је студија америчких компанија “McAfee” и “MSI International” спроведена на узорку од 1000 људи. Трећина људи признаје да прати бившег на Фејсбуку или Твитеру, а петина њих завирила је и у профил његове садашње боље половине.

Половина њих интимне фотографије и поруке чува на свом смартфону, а дио њих се боји да ће им бивши објавити провокативне фотографије на друштвеним мрежама. Четвртина људи пожалила је што је слала такве фотографије бившем, потврдило је истраживање.

- Невјероватно је шта све људи дијеле с партнерима, а пође ли веза по злу треба имати на уму да ваше интимне ствари могу изаћи на видјело. Лозинке не треба дјелити, а прије стављања интимних података на друштвене мреже треба добро промислити - истакао је Рај Самани из компаније “McAfee”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана