Пет типова мушкараца који нису за брак

index.hr
Пет типова мушкараца који нису за брак

Сигурно је да с 18 нисте размишљали да ли је дечко који вам се свиђа „материјал за брак". Ипак, сада када сте старији и паметнији, то је једна од ствари која је пожељна.

1. Фрајер који прича само о себи и својим проблемима, док га ваши благо речено не занимају. Заправо се ради о несигурном типу, коме треба жена која ће му помоћи да се осјећа боље.

2. Други тип је мушкарац који прича о браку (јер зна да је то оно што желиш чути), али не предузима конкретне акције, јер он за то једноставно нема времена.

3. Фрајер који пушта вама да причате о браку и великим плановима, а он само слуша и не учествује. Гдје ћете живјети, колико дјеце ћете имати и слично, њему је апсолутно свеједно - "Како год ти кажеш драга."

4. Господин који за све везано за брак има изговор - мора се усресредити на каријеру, добити унапређење, мора да смрша, није повољан положај Мјесеца итд.

5. И за крај смо оставили "ајде прво да се забављамо" тип фрајера. Такав ће док му је забавно с вама бити ту за што год треба, а када забава мало "утихне", врло вјероватно ће кренути у потрагу за новим пустоловинама. Како ћеш га најлакше препознати? Таквом нестаје осмјех с лица на сам спомен брака, иако је цио дан био одличне воље. Сада сте му покварили забаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана