Пет ствари о сексу које би жене вољеле да мушкарци знају

Index.hr
Пет ствари о сексу које би жене вољеле да мушкарци знају

Дјевојке не воле причати о томе шта тачно воле, а кад налетимо на фрајера који је лош у кревету онда се све сведе на жаљење френдицама.

Но колико год ми одмагале с тим што нас је срамота да говоримо о томе, дечки такођер знају игнорисати наше потребе и жеље.

Њежно с грудима

Наше груди се не могу одвојити од нашег тијела, зато нема потребе за повлачењем, натезањем и чупањем. Жене воле када се према њима односите њежно, а не као да их покушавате ставити у џеп.

Предигра

Сигурни смо да сте већ чули о томе колико је женама предигра битна. Нама је потребно више од минуте како би се загријале и опустиле, стога цијенимо кад прије секса мало потакнете страсти.

Нисмо све исте

Не воле све жене исте ствари кад је у питању секс. Нисмо све исте и ако сте некој били савршени у кревету не значи да ћете бити и другој. Потрудите се научити нешто више о нама.

Без питања за вријеме секса

Причање у кревету за вријеме секса дефинитивно убија страсти. Не питајте нас питања попут “хоћеш ли свршити”, пустите да уживамо у тренутку и закључите одговоре сами према изразу лица или покретима тијела.

Без импресионирања сексуалним вјештинама

Откопчавање грудњака једном руком или скидање гаћица зубима нас не импресионира, него нас само подсјећа на то да смо вам 'стота' по реду, а то није ни привлачно ни охрабрујуће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана