Пет најглупљих ствари које жена чини након прекида

Index.hr
Пет најглупљих ствари које жена чини након прекида

Свако на прекид реагује другачије. Неке се цуре повлаче у себе, неке глуматају да су пресрећне, а свака ће направити бар једну од ових грешака.

Шпијунирање на Фејсбуку

Класична грешка након прекида. Умјесто да се забављаш и покушаваш га заборавити, ти висиш на Фејсбуку и покушаваш дешифровати значење пјесме коју је ставио на свој зид. Он је вјероватно вани и не мисли на тебе, пјесма сигурно нема везе с тобом, а на овај начин си само продужаваш патњу.

Нови тип у року од седам дана

Након прекида, најбоље је причекати прије него што скочиш у везу с новим типом. Ако си ти остављена, сигурно још ниси имала времена процесуирати што се тачно догодило, а нови тип ће ти само привремено скренути мисли с бившег. Након неког времена ћеш се морати суочити са чињеницама.

Хвалисање новим типом

Учинити бившег дечка љубоморним има своје предности, али ако већ након неколико дана почнеш стављати слике згодних типова с којима се дружиш на Фејсбук или се почнеш хвалити његовим френдовима да имаш новог, пуно бољег типа, сви ће знати да само покушаваш да будеш кул.

Пас умјесто дечка

Многе дјевојке након прекида покушавају попунити емоционалну празнину, а иако је куповина или удомљавање животиње супер ствар, није рјешење у овом случају. Није природно свалити сав терет на јадну животињу. Ако не можеш бити сама, не би требала очекивати од љубимца да те утјеши.

Радикални мејковер

Праменови или шишке су једно, али ако након прекида одлучиш одрезати своју дугу косу и замијенити је откаченом фризуром само како би доказала да си нова особа, велике су шансе да ћеш пожалити. Природно је хтјети нешто ново, али највећа промјена мора доћи изнутра. Ако физичком промјеном желиш избрисати нешто што те мучи изнутра, нећеш успјети. Бићеш иста особа, с истим проблемима - и другом фризуром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана