Ово су знаци који откривају какве сте у сексу

zena.blic.rs
Ово су знаци који откривају какве сте у сексу

Ако желите да будете сигурни да не губите драгоцено вријеме, обратите пажњу на ове знаке који откривају и више него што мислимо.

Један од показатеља мушкарцима да сте добре у кревету је самопоуздање у вези с властитим изгледом. Ако за сусрет одаберете неку суптилну комбинацију, која не открива превише, али у којој до изражаја долази ваш сексепил, то показује да сте пуне самопоуздања.

Жена која се у свом тијелу осјећа добро, вјероватно ће имати више самопоуздања и у кревету. Неће се бојати да буде гола пред мушкарцем и неће јој сметати да потпуно изложи своје тијело погледу партнера у одређеним позама.

 

Склоне сте критикама и вјечито незадовољне

Ако сте у приватном животу ситничави и склони да партнеру приговарате за сваку ситницу и да вам ништа није по вољи, то јасно указује да вама није лако угодити. Мушкарцу ће бити јасно да у кревету на уво неће слушати  "безобразне" изливе страсти, већ разне приговоре од којих ће га жеља за сексом моментално проћи.

Ако је жена сигурна у себе, неће се претерано трудити да привуче неког изазовном одјећом, виком и жељом да буде у центру пажње. Мушкарци знају да се наоко кротке жене у кревету могу претворити у праву звијер.

Здрава количина самопоуздања носи са собом одређену дозу сигурности. Претеривање са шминком, учестале самокритике и истицање мана знак су да је жена несигурна, а кад је несигурна ни у сексу не може бити добра.

 

Знате шта хоћете и не бојите се то да кажете

Планирање заједничких активности на почетку везе такође могу бити путоказ какав ће вам секс бити. Ако ви предлажете шта ћете радити и гдје ћете ићи, то показује да сте независни и не бојите се да кажете шта желите. То мушкарцу јасно показује да сте такви и у сексу, да неће морати да вам чита мисли шта волите а шта не, већ да ћете својом иницијативом допринијети заједничком уживању.

Љубите с пуно страсти

Начин на који се љубите открива и како ћете се понашати у кревету. Да ли стојите мирно испред партнера с напућеним уснама или рукама прелазите по његовом тијелу љубите га страствено? Ако се поигравате пољупцима, мушкарац може бити сигуран да га и у кревету са вама очекују разне узбудљиве играрије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана