Ово су жене у које се заљубљују мушкарци

Tportal.hr
Ово су жене у које се заљубљују мушкарци

Аморова стрелица никога не заобилази, а мушкарци кроз живот такође пролазе различите типове заљубљености. Прочитајте које су то њихове фазе и у које се све жене мушкарци заљубљују кроз живот...

1. Љубав из дjетињства

Сви су вjероватно прошли прве љубави у основној школи, држање за руке и загонетне погледе. Сви су такође прошли и онај ужасан тренутак првог раскида, посебно ако их је она оставила и окренула се другом.

2. Љубав са филма

Мушкарци сигурно неће купити постељину или мајицу с ликом омиљене глумице, модела или пjевачице, али ће свакако да мисле о њој, пише блогер Бен Касој за Гламур. Нема сумње да је сваки мушкарац барем једном био заљубљен у неку звијезду, а с годинама се само мијењају преференције.

3. Згодна колегиница на послу

Иако већина никада не призна колегиници да их је потпуно очарала, заљубљеност на послу сасвим је нормална будући да тамо проводимо много времена. Неке се љубави чак и остваре, али за већину мушкараца то остаје само жеља док их заљубљеност не прође.

4. Успутна заљубљеност

Тај тренутак може се догодити било гдје - на благајни у продавници, на путу до куће или у аутобусу. Кад је угледа, мушкарац схвати да она има неку магичну привлачност. Ако још успоставите контакт очима, то даје наду да ће се можда нешто и развити. Вриједи пробати. Чак и ако се ништа не изроди из свега, остаје вам добра прича и успомена.

5. То је сигурно због мене

Мала заљубљеност која надође због поклоњене пажње може да буде потпуно погрешна. Најчешће се мушкарци заварају да их је конобарица, стјуардеса или медицинска сестра шармирала, а оне су већ навикнуте на такву комуникацију и не осјећају привлачност. Стога размислите прије него што кренете у акцију и обратите пажњу на то како се понашају према другима.

6. Она права

Понекад им се чини да су пронашли жену свог живота тек што су је угледали. И шта сад? Запросиће је насред улице? Најбоље би било да се упознате и договорите заједнички излазак.

7. Опасна дјевојка

Сваком мушкарцу барем једном је запела за око опасна дјевојка чије тетоваже и пирсинг неодољиво вире испод одеће.

8. Романса с одмора

Годишњи одмор, љето, плажа - има ли бољег тренутка да се препустите страстима? Немојте уопште да размишљате шта ће бити после, јер нисте из истог града или државе. Уживајте!

9. Забрањена љубав

Нажалост, ово је мучан тип заљубљености, јер најчешће постоји довољно морала да никада не покушају да заведу дјевојку свог пријатеља или да преотму удату жену. Овакве ситуације је најбоље да се потисну из маште.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана