Ово ниједан мушкарац не жели да чује!

lepotaizdravlje.rs
Ово ниједан мушкарац не жели да чује!

Ако желите да задржите свог мушкарца, најбоље је да не критикујете његово умјеће у кревету, величину полног органа, љубав према фудбалу, а не спомињите ни вашег бившег дечка. Наиме, истраживања показују да већина мушкараца не жели да чује ништа у вези са тим темама.

Будући да су мушкарци чешће компетитивнији него жене, не воле ни ако упорно желите да их побједите или надмашите у било ком животном пољу, кажу стручњаци. То може да има негативан утицај на њиховприлично осјетљив его. Зато избјегавајте коментаре попут оних да боље возите од њега.  

И непрестано приговарање могло би да отјера вашег мушкарца. Боље покушајте да пронађете компромис и о свему да смирено разговарате, посебно пред другим људима.

Ни изјаве попут: "Кад се једном будемо вјенчали и имали дјецу…" не би требало олако да говорите пред партнером, посебно у раној фази везе, без обзира на то колико сте заљубљени. Пустите га да он први спомене вјенчање јер ће иначе мислити да стварате притисак.

Никад му не реците оно што не желите да он вама каже. Немојте га вријеђати, већ посегните за конструктивном критиком. Притом увијек почните са нечим позитивним.

Немојте стално да спомињете своје недостатке јер не би ни био с вама да му нисте привлачни. Самопоуздање је ипак једна од најсекси врлина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана