Ово је типично мушки, зар не?

Агенције
Ово је типично мушки, зар не?

Драге даме, колико пута сте помислиле/рекле "То је тако типично за мушкарце"? Истина, много је ствари које се могу приписати мушкој природи, а које жене не могу да разумију, јер се у потпуности супротстављају њиховим урођеним карактеристикама. Ево неколико мушких истина о којима говори савјетник за везе, Бери ван Ренсбург.

Мушкарци не могу да одоле заводници

Као вјечити ловци мушкарци не могу да одоле вјештој заводници. Они су слаби на изазове и изгубе се кад их жена заводи. Према Ренсбургу, мушкарци имају двије слабе тачке, свој его и "мушкост". Уколико жена обрати пажњу на једно од то двоје, постаће неодољива, а уколико обрати пажњу на обоје, сваки мушкарац ће се истопити.

Мушкарци гледају друге жене па чак и ако су у вези (Ту нема помоћи!)

Жене су створене да би се у њих гледало, а Ренсбург сматра да и саме даме желе да их други гледају. Међутим, шта се дешава када мушкарац има дјевојку? Према Ренсбурговим ријечима, гледање се не завршава увијек физичким контактом. Дајте свом мушкарцу више простора за гледање и нећете имати никаквих проблема.

Мушкарци размишљају о сексу… нон-стоп!

Мушкарци о сексу не размишљају једино недјељом по подне за вријеме утакмице. Тај процес се у њиховим главама одвија чешће него што мислите. Према једном истраживању, не размишљају баш сви мушкарци о сексу по цио дан већ 54 одсто њих.

Мушкарци би вољели да буду с другом женом, али се не упуштају у то

Потреба да буду са другом женом увијек ће бити присутна код мушкараца, али стварно упуштање у тако нешто било би исувише болно и носило би са собом превише негативних посљедица. Мушкарци нису глупи и не воле кажњавање. Претпоставка да ниједан мушкарац не може да одоли прељуби је лажно генерализовање. Постоје мушкарци који имају строго формиране вриједности кад је ријеч о искрености према својој жени и немају намјеру да крше своја правила.

Мушкарци не воле контролу

Неки мушкарци воле када су супериорни у односу на жене, нарочито када је ријеч о сексу. Дубоко у себи и жене желе правог мушкарца у том смислу, при чему се подразумева да се тај "прави" мушкарац притом лијепо односи према њима и не узима их здраво за готово.

Мушкарци воле свој полни орган

Након што изгубе плочице на стомаку и нестану и посљедње длаке са главе, мушкарцима пенис остаје најбољи пријатељ и њихов највјернији пратилац. Та посебна веза међу њима је нераскидива.

Мушкарци не воле промјене

Иако нису сви мушкарци противници промјена, многи мрзе сваки покушај побољшавања свог живота. Момци прихватају чињеницу да се неке ствари око њих мијењају (аутомобили, послови, секс позе…) све док они сами не морају да учествују у промјенама. А још мање воле када их други мењају, а жене управо то покушавају да постигну.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана