Ово би требало да прочитају све друге жене широм свијета

Агенције
Ово би требало да прочитају све друге жене широм свијета

Слоан Бредшо је преварио супруг, али и прије него што су се званично развели он ју је упознао с љубавницом код које живи. Будући да су и дјеца у причи она је одлучила да буде цивилизована у овом односу, али је зато из искуства написала неколико правила којих би све "друге жене" широм свијета требало да се придржавају.

Недавно сам имала прилику да упознам нову дјевојку свог супруга. Да, баш тако - нову дјевојку свог супруга. То је жена с којом је наставио да живи само три мјесеца након што ме је оставио са двоје дјеце и послом који радим пола радног времена.

Прије него што наставите да читате текст имајте на уму да никада не бих пристала да упознам ту жену да дјеца нису у причи (не можете дјецу остављати са потпуним странцем, зар не?).

Упознала сам је и ништа ми се није допало у вези са њом. Но, мислила сам да будем "већа особа" и посегнем за свим "другим женама" тамо негдје и дам им покоји свијет од бивше жене њиховог партнера.

Ок, признајем огорчена сам. Па, шта? Имам право да будем, а ово упутство је дио моје терапије. Ево шта све "друге жене" треба да знају:

1. И даље сам удата за њега. Не мијешај се у наше ствари да бисмо могли да се разведемо к'о људи. И да, то подразумијева да се држиш распореда када мој супруг може да виђа нашу дијецу.

2. Немој да читаш сваку поруку коју му пошаљем. То је манијакално и тужно.

3. Престани да мислиш да желим тог губитника поново у свом животу јер... не желим!

4. Не труди се да будеш дио живота моје дјеце и молим те се труди да наша дјеца не дијеле прелијепе тренутке посете оцу с тобом.

5. Имам дјецу, па ћу нажалост морати да те срећем. Када долазиш код мене немој се трудити да изгледаш као модел, заиста ме нећеш импресионирати.

6. Не прекидај ме када разговарам са мушкарцем са којим сам и даље у браку. Ти ниси део наше везе.

7. Не очекуј од мене да узимам у обзир твоја осјећања испред својих или дјечијих. Немој случајно да си то помислила. Ти ми ништа не значиш.

8. Спавала си са мојим супругом и разорила нашу породицу. Шансе да ћу те икада поштовати, ма шта год урадила за мене и моју дјецу су јако мале. Добродошла си да заслужиш моје поштовање.

9. Ипак, не труди се да будеш моја пријатељица.

10. Али ево и најбољег савјета који могу дати некоме попут тебе: Немој бити друга жена. Озбиљно. У супротном ћеш добити баш оно што такве жене заслужују: мог глупог мужа! Честитам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана