Ови знакови говоре да вам она није пријатељица

Агенције
Ови знакови говоре да вам она није пријатељица

Ако имате осјећај да једна од ваших пријатељица не утиче најбоље на вас и да вас исцрпљује на све могуће начине, вријеме је да нешто промјените.

Иако сви могу да имају лош период у животу, неке особе су једноставно токсичне, исцрпљују вас и узимају вам енергију, а не дају ништа заузврат.

Ових пет знакова потврђују да је нека особа токсична и да би требало да престанете да се дружите са њом.

Енергетски вас исцрпљују

Након дружења са њима осјећате се депресивно и негативно? Такве особе могу да вас озбиљно успоре на путу до успјеха, па зато озбиљно размислите да контактирање са њима смањите на минимум.

Исцрпљују вас материјално

Токсичним особама непрестано треба нешто. Обожавају да позајмљују и одјећу, шминку, књиге, ципеле па чак и новац, а када их питате да вам врате позајмљено, у тренутку пронађу разлог да се оправдају и то не ураде.

Драматични су

Они живе за драму и сваки пут имају спреман нови трач који омаловажава особу којој у животу иде знатно боље него њима. Не морамо да вам објашњавамо о каквом је трошењу времена и пуњењу негативном енергијом овдје ријеч.

Оправдавате их другима

Људи око вас су већ уочили колико та особа има лош утицај на вас, али ви је упорно оправдавате? Престаните то да радите и покушајте да то освестите код себе.

Са њима сте ви лошија особа

Након дружења са њима убрзо ћете схватити да сте постали лошија, завиднија и несигурнија верзија себе. Бјежите док можете!

Ако сте препознали неку особу међу овим знаковима, савјетујемо вам да покушате да прекинете све везе са том особом како бисте спасили себе и задржали људе којима је стварно стало до вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана