Ове приче о сексу звуче сулудо, али стварно су се догодиле

Агенције
Ове приче о сексу звуче сулудо, али стварно су се догодиле

Приче о познатима и њиховом сексуалном животу увијек су занимљиве и интригантне.

 Ово су пикантерије које су се кроз историју догодиле, а у које многи сумњају да су се заиста догодиле.

Вилт Чамбрлејн

Иако је познати кошаркаш претеривао када је изјавио да је спавао са више од 20.000 жена, истина је да је имао абнормално много девојака.

Они који су га познавали тврде да можда чак и није толико претјерао. Често је организовао групњаке, а током путовања која су трајала десетак дана спавао је са 23 жене.

Фидел Кастро

Његов бивши сарадник тврди да је Фидел спавао са више од 35.000 жена.

Више од 40 година наручивао је најмање двије жене дневно, једну за ручак, другу за вечеру. Био је велики заводник и жене су га обожавале.

Чак Негрон

Бенд "Three Dog Night" имао је многе хитове, а пјевач Чак Негрон је захваљујући њима имао толико жена да му је у једном тренутку пенис отекао.

Љекар му је савјетовао да се на неко вријеме окане секса. Он је занемарио упозорења љекара, а у својој аутобиографији каже да је зажалио због тога, јер му је пенис у једном тренутку једноставно "експлодирао". Прецизније, распукнуо се и Негрон је морао на шивење.

Нерон

Ако тражите бизарну везу, не тражите даље од Нерона који одлучио да кастрира младића Споруса, ког је облачио у женску одјећу и у једном тренутку је одлучио и да га ожени. Спорус га је наводно много подсјећао на његову покојну супругу Сабину.

Чарлс Линдберг

Био је један од најпознатијих авијатичара, а мање је позната његова бигамија.

Линдберг је имао три тајне породице. Будући да је често путовао, а интернет није постојао, лако је могао да води тајни живот. Једну породицу основао са својом секретарицом, а још двије са двије сестре из Њемачке.

Имао је седморо дјеце која су знала да им је отац утицајна особа која је често на пословним путовањима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана