Овакве жене мушкарци најлакше смувају

Агенције
Овакве жене мушкарци најлакше смувају

Мушкарци се често залијепе за жену која је компликована, а послије се жале како им недостаје секс. Жене у одређеним стањима склоније су одрицању од принципа. Ево које су то жене најлакше мете слаткоречивих мушкараца и заводника.

Жене незадовољне својим животом

Жене које нису задовољне својим животом бјеже од стварности и тако постају лаке мете заводника који траже само авантуру. Довољно је само неколико лијепих ријечи да се таква жена убрзо нађе у облацима. Међутим, често убрзо слиједи и присилно слијетање. Након таквог пада, живот ће јој се чинити још горим него прије авантуре.

Депресивна жена

Сви познајемо бар једну женску особу која је стално депресивна и ствара драме тамо гдје их нема. Жене склоне депресији ће бити склоне да падају на заводнике. Оне у њима виде своје спасиоце, али срећу коју нађу с њима убрзо ће претворити у депресију. Напросто зато што ће пронаћи нов проблем. Заводник ће побјећи, а она ће бити депресивна. Али овог пута с разлогом.

Жена која воли да угађа другима

Особе које стално угађају другима лака су мета заводника. Таква жена осјећа се добро у друштву мушкарца и бринуће о његовим потребама. На прве знакове његовог повлачења почеће да се бори за његову наклоност. То је, наиме, једини начин да се осјећа вољеном.

Жена која има бујну машту

Овакве жене су готово најлакши плијен заводника. Оне ће повјеровати у било коју причу. Може јој пунити главу причама о заједничкој будућности, обећавати брда и долине и све то без икаквог конкретног резултата. Међутим, она ће у својој глави створити слику којој ће се надати иако од тога неће имати никакве користи.

Жена којој је секс оружје

Многе жене ће одмах скочити у кревет са мушкарцем јер је секс начин којим добијају осјећај љубави. Заводници вребају овакве жене и искоришћавају их за секс, а оне се за њих вежу емотивно и у већини случајева, наравно, буду разочаране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана