Овако порно звијезде виде добар сексуални живот

Агенције
Овако порно звијезде виде добар сексуални живот

Сексуална самоспознаја је кључна за свакога, посебно за порно звијезде, које зарађују за живот у спаваћој соби.

Неколико порно звијезда одлучило је да подијели своје тајне здравог и забавног сексуалног живота.

Будите здрави

Уколико волите да експериментишете у сексу будите здрави, порука је Дилан Рајан жене која себе назива "феминистичком порно звијездом".

Физичко здравље у многоме може да утиче на психичко здравље. "Нека оно што једете буде здраво, вјежбајте, идите на јогу", каже она. Њен савјет је и обавезно и редовно тестирање на сексуално преносиве болести.

"Као сексуална радница, тестирам се редовно, чак и када не радим. Волим да знам свој статус али и да то зна мој партнер. Зна да буде страшно али мислим да је боље знати", додаје она.

Оставите вријеме само за себе

Самоћа је важна за наше ментално здравље и врло често је неопходни дио самоњеге када вам је живот физички или емотивно турбулентан.

"Прегорим када сам у вези а немам то неко, вријеме за себе", каже Кортни Трабл, порнографска глумица и режисерка.

"Иако сам у браку, морам имати време за себе, без састанака, мужа, само ја", објашњава она.

Уколико желите да експериментишете, прочитајте ово...

Сексуално експериментисање може бити добро за вас. Студија из 2013. године из Журнала сексуалне медицине, тврди да су парови који имају настранији секс ментално здравији од оних који су у сексу њежни.

Андреас Висмајер, аутор ове студије, каже да је једно од могућих објашњења то да су људи који експериментишу свјеснији, више комуницирају, о својим сексуалним жељама.

"Свако има продужни кабл у свом стану", каже порно глумица Стоја и додаје: "Свако има ствари које могу да послуже као сексуалне играчке".

За сексуалне експерименте, ова порно звијезда, препоручује каблове и каише од баде-мантила и каже да нема потребе да купујете скупе стварчице.

Не стидите се својих жеља

"Била сам свингерка, истраживала сам. Била сам луда и дивља и било је сјајно", каже Сатин Финикс, некадашња порно звезда за HuffPost и додаје:"Онда сам упознала једног типа и нисам жељела никог другог".

Сексуалне преференце су као различити укус за храну, закључују ове порно глумице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана