Овако је један Србин покушао да смува Афроамериканку: Питао ме је нешто баш непристојно

Агенције
Овако је један Србин покушао да смува Афроамериканку: Питао ме је нешто баш непристојно

Америчка блогерка Двен подјелила је са својим читаоцима свог блога искуство са једним момком из Србије. Он јој је пришао овог љета у Франкфурту, а шта се даље догодило... Прочитајте у њеној причи.

"Како је то кад си са црнкињом? Моје прво искуство: Србин".

"Позвао ме је један Никола, Србин који живи у Франкфурту. Питао ме је да се видимо, и пристала сам. Нашли смо се у центру града у једном популарном ланцу кафића. Причали смо о колима која желим да купим, а он ме је савјетовао о томе итд. Наручила сам помфрит од слатког кромпира и воду јер сам била гладна, а он је наручио сок од ђумбира. Причали смо око сат времена, а онда ме је отпратио до станице метроа. Питао ме је шта мислим о њему, додавши да га посебно занима шта мислим о његовом завођењу. Збуњена, упитала сам га шта мисли под тим 'завођењем', а он се збунио па ми признао да заправо мисли на секс. Признао ми је да сам му привлачна и да је Европљанима занимљиво да буду са Африканкама или Афроамериканкама, јер су жене у Европи физички другачије од нас. Црнкиње имају велике задњице и груди и зато њега и друге момке попут њега занима какав је осјећај кад си са таквом женом - присјећа се Двен, коју је овакво "мување" затекло.

Нико јој досад није једноставно рекао да жели да има секс са њом само због њене боје коже.

"Рекла сам му да нисам увријеђена, јер разумијем његову радозналост, али и да нисам спремна да му будем научни експеримент нити да ћу имати секс са њим из пуког сажаљења. Можда бих, да сам пет година млађа, и била спремна на такав подухват", искрена је блогерка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана