Овако ћете одмах знати да ће вас преварити

Tortal
Овако ћете одмах знати да ће вас преварити

Да ли ће вас партнер преварити или ће вам бити вjеран? Ако то желите да сазнате на врijеме, оно што вам треба је једноставан тест који помоћу анализе мозга и једначине открива шта можете очекивати од њега...

Иако се, на жалост многих, не може завирити у будућност љубавних веза, психолог и аутор књиге 'Why Men Really Cheat', Мартин Стјуарт, каже да може помоћи женама да открију невjерног партнера и то прије него што буде прекасно.

Користећи анализу мозга, анонимне случајеве и математику, психолог Стјаурт израчунао је типове личности који су најсклонији варању, а у својој анализи оцијењује и објашњава разлоге понашања одређених особина.

'Наше друштво је изграђено на једноставности, а често нам је циљ да задовољмо сопствене себичне потребе', каже Стјуарт.

Којих то пет типова мушкараца треба да избјегавате и тако спречите да вам сломе срце?

Вјечни момак је тип мушкарца који воли да се опија у локалном кафићу с пријатељима и то ради врло често. Осим тога, врло лако пада под утицај својих пријатеља и мале су шансе да вас неће преварити током једног од тих излазака.

Ту је и манипулатор, прорачунат, тајновит и прилично лукав – њега се итекако треба пазити.

Мушкарац с којим би се веза могла окарактерисати као грешка је тип мушкарца који прво нешто уради, а тек онда размисли о томе. Ако не желите да вам сломи срце, треба да избјегавате и опортунисту, чији безбрижан став значи да ће вас преварити када год буде имао прилику.

Коначно, ту је и онај, најгори од свих. Он је класични женомрзац, недостаје му било какв облика емпатије према својој дјевојци, али ће се зато врло радо саосјећати с дјевојком коју сретне током изласка.

За потребе писања књиге Мартин Стјуарт разговарао је с 547 људи из свих сфера живота па је свеукупно идентификовао чак 27 различитих 'врста' мушкараца. 'Први пут откривене су особине и карактеристике сваког типа мушкарца којег сте срели. Без обзира на ваше мишљење о мушкарцима, никада их више нећете гледати на исти начин', каже Стјаурт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана