Откријте да ли вам се свиђа колега?

Index.hr
Откријте да ли вам се свиђа колега?

Његово име често изговарате, чак и када оно што причате нема везе с њим? Ако ослушкујете који су му планови за викенд, изгледа да вам се ваш колега допада.

Нема ничег лошег у мало флерта на послу, ако је у границама допуштеног. Можда себи то не желите да признате, али ако сте довољно храбре да допустите могућност да се заљубите у колегу, ово су неки од знакова који ће то доказати.

Стално причате о њему

Његово име често изговарате, чак и када оно што прича нема везе с њим? Ово је знак да вам се свиђа, а чињеница да понављате његово име значи да вам недостаје његова близина и да га желите крај себе.

Гледате га нетремице

Ово баш и није суптилан знак, али понекад себи не можемо да објаснимо због чега стално гледамо у некога. Често је то разлог јер нам се тај неко свиђа. Нема ничег лошег у гледању некога, само пазите да га не преплашите.

Уходите га

Његов Фејсбук је ваша најчешћа дестинација, а себе још увијек увјеравате да је то само из пријатељских разлога? Ако морате у тајности да гледате шта је радио на Фејсбуку и понекад себе ухватите како дуго гледате његове слике, скривајући се од других, дефинитивно сте заљубљене.

Прислушкујете његове разговоре

Не оне који су везани за посао, већ оне који су везани за његов приватан живот. Ако стално ослушкујете какви су му планови за викенд, то је то, колега вам је узео срце.

Засмијава вас

Можда има јако добар смисао за хумор, али постоји разлика између смијешног момка и момка којем се смијешкате, јер вам се свиђа. Слиједећи пут када почне да прича нешто, тестирајте се: ако би се на исту реченицу насмијале и да је дошла из туђих уста, значи да је стварно смијешан, али ако се смијеш јер је он то рекао, значи да сте врло субјективне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана