Освјежи везу на даљину у пет једноставних корака

Index.hr
Освјежи везу на даљину у пет једноставних корака

У свакој вези вриједе одређена правила, па тако изнимка није ни ова. Иако се можда на први поглед чини једноставно, везу на даљину тешко је одржавати с обзиром на дисциплину и труд које је потребно улагати.

Сви се парови суочавају с рутином, но она у оваквим везама можда није толико очигледна. Свеједно, знаш отприлике кад ће те не назвати, и у којем временском размаку ћете се видјети. Како би се ријешила монотоније, слиједи ових неколико савјета.

Секси меил!

Усликај своје најсекси гаћице које имаш и пошаљи маилом свом драгом. Сигурне смо да ће се одушевити и вјеројатно те позвати на Скајп како би довршили започето!

Кратак видео

Ако вам је Скајп већ досадио, буди иновативна и сними једноминутни видео који ћеш му послати мобителом или маилом. Одлучи сама хоће ли се радити о секси или љубавном видео уратку. Не би било лоше ни кад би искомбинирала обоје и на тај начин разбила рутину.

Изненадни посјет

Требали сте се наћи на одређени датум? Употријеби мале, бијеле лажи! Слободно му реци како ти је искрснуло нешто неодгодиво, и да ћете се, нажалост, морати видјети неки други пут. Наравно, ти ћеш се свеједно појавити и приредити му угодно изненађење.

Кратке поруке

Чути се више пута на дан у таквим је везама обавеза, али зашто не би увела нешто ново? Пробај му послати пар порука које не траже одговор. На тај ћеш му начин дати до знања да мислиш на њега, а телефонски разговори ће се претворити у нешто што ћеш прижељкивати.

Фото колаж

Секси фотографије су врло примамљујуће и вјерујемо како си му их послала већ неколико. Умјесто да стално шаљеш исто, пробај га изненадити колажом ваших заједничких фотографија који ће га подсјећати на слатко вријеме које сте провели заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана