Осам знакова да жели да вас откачи

Супер жена
Осам знакова да жели да вас откачи

Постоји много сигнала које дјевојке нису у стању да разазнају, посебно када се заљубе. Прочитајте шта је оно што вам може алармирати да он жели да вас откачи...

Никада се не јавља на телефон – Ово је један од очигледних знакова када вам се он ама баш никада не јавља на телефон. Позове вас када он хоће чисто из куртоазије.

Превише је заузет да би изашао са вама – Уколико он стално истиче да је превише заузет за вечеру или биоскоп јасно је да није озбиљан и да га свака могућа назнака ка озбиљној вези плаши. Свако ко жели да буде у нормалној вези издвојиће вријеме да вас види.

„Нисам спреман за везу" – Да ли он проводи вријеме са вама, али стално истиче да није спреман да буде у вези, нити да има дјевојку? Шта тражите са њим?

Говори о другим дјевојкама – Има много пријатеља, а посебно другарица. Можда вам и прича о томе шта је радио ноћ прије на неком престоничком сплаву. Уколико пуно хвали женски род са којим се дружи, он вам јасно ставља до знања да није заинтересован за вас.

Стално се лоцира на Фејсу – Рецимо да сте се договорили да се видите, а он вас испаљује. Сутра ујутру одједном видите статусе на којима је тагован са групом пријатеља.

Треба му 24 сата да се јави – Нечувено је да му треба 24 сата да вам одговори на поруку. Ви онда одједном схватате да се проста конверзација међу вама развукла на четири дана. То ће се завршити тако што вам пети дан ни неће одговорити више (никад).

Зове вас први када је пијан – Уколико ви улажете труд и зовете га први, а он вас само када је пијан, он не жели да буде са вама. Заправо жели, али смо ноћу и због једне ствари.

Недоречен је – Коначан знак да жели да вас откачи јесте када стално нешто наговјештава и оставља вас да се питате. Његова дјела и поступци подстичу вас да се питате да ли му се уопште свиђате и жели ли нешто озбиљно са вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана