Оно кад желиш секс, а он те потапша по рамену и каже да је заузет

Index.hr
Оно кад желиш секс, а он те потапша по рамену и каже да је заузет

Сва си напаљена, дочекаш га у својем секси аутфиту, мислиш да ће ти се напокон посрећити, он дође и... потапша те по рамену!

Дакле, јасно ти је дао знања да се с њим никад нећеш заваљати у своју кул постељину с диносаурима коју имаш још од средње школе. Зашто? Зато што сте службено пријатељи. Портал Језебел недавно се расписао о овој тематици, а ми вам доносимо дио.

Кад ти опали шамар у облику “прикладног” говора

Једно је кад ми одлучимо да желимо бити само френдови с ликом којем су се прсти залијепили на играћу конзолу и који своје слободне дане проводи у облаку дима од илегалних супстанци које редовито конзумира. Наравно, он је супер за дружење, али само за то, иако би он вјеројатно и хтио нешто више. Но другачије је кад згодан горила на којег се ти палиш не жели секс! Како? С тобом?! Наводно би фрајери утрпали у све што хода, па је природно да се осјећаш као да ти је опалио шамарчину кад ти се обрати с “Али, ми смо само френдови и ти си ми као сестра” говором!

Само мушкараче желе чешкати препоне

Она фора која кружи свијетом како не желимо да нас фрајери проматрају само физички, стоји, али ипак - свака жена која каже да јој смета кад ју одмјеравају, кажу јој да је згодна и кад јој изразе жељу за сексом, лаже!

Наравно да волимо кад нас проматрају као сексуална и мистериозна бића. Изузетак су можда “мушкараче” које с фрајерима желе “равноправно” натјеравати лопту на фудбалском терену и гласно подригивати чешкајући се по препонама. Ми, остале, желимо да нас мушкарци проматрају као магична бића, а кад нам дају до знања да смо ми за њих само накупина нечег “нормалног” разумљиво је да смо бијесне и разочаране.

Немој ме водити на ћевапе и онда ми рећи да имаш цуру

Нисмо ваљда безвезе навлачиле чипкасте танге и намазале се најфинијом кремом само да му рука може несметано да клизи по нашим облинама?! Не разумијемо чему пренемагања и манипулација? Што бисмо требале помислити ако су долетјели на сваки наш позив, ако заједно одлазимо на вечере, а касније добијемо и масажу врата јер ето, канцеларијске су столице страшно неудобне. Једноставно није фер. Способни су радити којекакве интимне радње с нама и онда нас за пар мјесеци питати јесу ли наше френдице слободне.

Често одлазити на ћевапе и кафе након што смо се упознали нама значи почетак везе. Озбиљне везе. Још је гора она врста која се након три седмице излазака сјети споменути да већ има дјевојку. Ту се мушки и женски род битно разликују. Жене ће, ако су заузете, врло вјероватно већ приликом упознавања успјети рећи да нису слободне и да су поносне на свог мушкарца.

“Здраво, драго ми је што смо се упознали, вријеме је већ седам дана усрано, а крај свог дечка се волим стиснути кад грми”, обично је реченица коју изустимо у једном даху без икаквих проблема. Али не, њих морате изричито питати јесу ли они слободни или нису да би знале на чему сте. Кажу ли они својим дјевојкама за нас или се праве грбави?

Како их препознати

У случају да те тип позове да се дружиш с њим и његовом екипом, сматра се само френдицом. Вјеројатно би се осјећао угрожено од стране хрпе мушких френдова за које би требао мислити да те и они желе одвући у кревет.

Ако се фрајер с тобом дружи интензивно, упркос томе што га код куће чека дјевојка, велике су шансе да ју због тебе неће оставити. С њом ће водити љубав, а тебе ће звати касније да ти се пожали како је на њега вриштала због чарапа које је побацао по поду и оставио гостима да се диве његовим хигијенским навикама.

Ако се понаша као да сте у вези, али још увијек се нисте упустили у сексуалне односе, онда да - сматра те само френдицом.

Или још увијек није изашао из ормара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана