Онлајн фразе које мушкарци мрзе

net.hr
Онлајн фразе које мушкарци мрзе

Флертујете с неким занимљивим на друштвеној мрежи? Постоје фразе које никако не бисте смјели да користите, ако не желите да друга страна помисли како има посла с особом од које ће прије или касније побјећи.

Себе називате принцезом

Никако не користите тај израз. Жена која је експерт за онлајн везе с портала "Match", Витни Касеј, каже како ћете на мушкарца оставити утисак дjевојке која је "скупа за одржавање", али је "запела" и још увијек мисли како живи у бајци.

Не говорите о финансијама

Спомињање новца мушкарцу је једна од највећих грешака, нарочито у данашње вријеме када су жене самосталне и финансијски независне. Зато, чињеница да можете да им будете финансијска подршка може их натјерати да побјегну од вас. Чак и ако желите да будете домаћица, жена и мајка, не спомињите то потенцијалном партнеру на самом почетку.

Сексистичке изјаве о мушкарцима

"Фразе попут "тражим доброг дечка" или "нека ми неко докаже да нису сви исти" нису прихватљиве. Изјаве како вам је неко сломио срце, а ви то још нисте пребољели ће другу страну навести да помисли како нисте још спремни за нову везу", каже Касеј.

Говорите колико волите журке

Жене које су склоне изласцима мушкарцима могу бити привлачне, али све до тренутка док то не пређе у екстремно понашање. Дјевојке које само размишљају о изласцима и журкама на супротни пол не остављају утисак као да их занима озбиљна веза. Радије своју друштвеност прикажите као одласке у природу или на излете.

Спомињете вјенчање

"Не наваљујте у статусима како желите брак и вјенчање. Будете ли то већ у старту често спомињали потенцијалном партнеру, стећи ће утисак као да одмах мора до прве златаре по прстен. Ако су и његове намјере озбиљне попут ваших не морате да бринете - он ће их препознати и кроз необавезан однос и разговор", појаснила је Јулија Спира, експерт за онлајн везе.

Посао описујете као свој живот

Ако сте у потрази за озбиљном везом, мораћете да порадите на равнотежи између приватног и пословног живота. Ако пишете само о својој каријери и да вам је једини партнер у кревету ваш смартфон, то може да преплаши другу страну и наведе га да помисли како у вашем животу нема довољно простора за њега. Зато, осим посла, спомените свој хоби, рекреацију или друга интересовања.

Не спомињите бивше

Не спомињите бившег дечка, бившег мужа, па чак ни бивше послове. То би другу страну могло да одбије, јер ће стећи утисак како има посла с краљицом драме, а то нико не жели и никоме није привлачно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана