Она учи мушкарце како да одведу жене у кревет ФОТО

Агенције
Она учи мушкарце како да одведу жене у кревет ФОТО

Док је за некога обична старлета, Кезија Нобл каже да је постала стручњак за везе тврдећи да може промијенити живот сваког мушкарца, јавиле су агенције.

Наиме, ова двадесетдеветогодишњакиња увјерена је да сваког мушкарца може да научи како да жену "намами" у кревет, а не види зашто би јој жене због тога замјерале.

Будући да за дијељење својих мудрости наплаћује чак 4 хиљада фунти, она не сматра да је то "пељешење" мушких џепова.

Штавише, према наводима "Дејли Мејла" она је од 2006. године постала милионерка.

Умјесто свега тога, Кезија тврди да помаже женама да нађу љубав тако што мушкарце без шарма претвара у материјал за везе, те да сваког "жапца може претворити у принца".

Из тог разлога сама себе сматра спаситељком мушкараца који су у својим касним двадесетим и тридесетим нису још увијек пронашли љубав.

- Не тјерам мушкарце да ми дају свој новац. Они то чине јер су очајни. Помажем им да пронађу храброст која им је потребна како би пришли женама, те би и једни и други требало да ми буду захвални. Није као да их учим како да хипнотишу жену и да је тако одведу у кревет. Да, моја техника ће им осигурати секс, али не одмах. Битни су односи. Имала сам клијенте који са женом нису спавали десет година прије него што су дошли код мене - објаснила је ова Британка.

Иначе, она тврди да је током протеклих неколико година помогла великом броју мушкараца (7.000) путем "кампова", који трају по недјељу дана, а коштају 4 хиљаде фунти по "пакету".


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана