Одбјегли младожења из Апатина збрисао због бивше дјевојке!?

Alo
Одбјегли младожења из Апатина збрисао због бивше дјевојке!?

Одбјегли младожења из Апатина одустао је од вјенчања највјероватније због старе љубави. Он је период прије изненадне објаве своје одлуке, провео у Сомбору код своје бивше дугогодишње дјевојке, кажу његови познаници.

Скандал који је у Апатину приредио В. Л. (35) када је у суботу побјегао са свог венчања никако да спласне. У том граду се прича да је мотив младожењиног бијега стара љубав.

"Он је имао дугу везу са девојком из Сомбора коју је много волео. Ипак, као у свакој вези, имали су проблема, па су раскинули негде око Нове године. Већ у јануару је почео да се забавља са новом девојком која је недуго затим затруднела, а под притиском њихових родитеља заказали су венчање", кажу познаници несуђенг младожење, а преноси "Ало".

Младожења је свратио да купи цигарете прије самог вјенчања, а затим је истјерао брата из аутомобила и наставио у непознатом правцу, пише Ало.

"Чуо сам да је отишао код бивше девојке у Сомбор и да је тамо донео одлуку да се не жени. Тек је око пола девет увече дошао у ресторан и на микрофону објавио да венчања неће бити и затим отишао без објашњења", каже саговорник.

Породица несуђеног младожење јуче није била вољна да коментарише поступак свог сина.

Породица несуђеног младожење јуче није била вољна да коментарише поступак свог сина.

"Читава земља грца у проблемима, а вас занима мој син. Па, како вас није срамота да ме питате овако нешто када и сами претпостављате колико смо повређени", рекао је младожењин отац Душан.

Породица младе намјерава да тужи несуђеног зета због трошкова свадбе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана