Облик груди говори о сексуалним склоностима жене

zena.blicrs
Облик груди говори о сексуалним склоностима жене

Италијански сексолог Пиеро Лорензони тврди да се карактер жене и неке њене особине могу процијенити на темељу облика и величине груди.

Хајде да видимо како је то Лорензони по облику груди дефинисао сексуални темперамент “испитаница”.

Диња

Према мишљењу тог италијанског сексолога, жена с великим округлим грудима које личе на диње можда на први поглед дјелује мајчински, али је то далеко од истине. Таква жена воли да једе, жели да јој угађају и да јој се диве и није превише заинтересирана за секс.  

Лимун

Груди у облику лимуна указују на ватрену партнерку. Таква жена је пуна живота, умије да се насмије и нашали на свој рачун, а у кревету воле разноликост.

Ананас

Овалан облик груди налик на ананас одаје интелигентну жену. Власнице тако необично названог облика груди интелигентне су каријерискиње, које су успркос томе романтичне и вјерне љубавнице.

Грејп

Груди попут грејпфрута указују на стидљивост и једноставност. Ова жена ће размазити партнера и нежност јој је важнија од секса. Иако изгледају врло еротски, власнице таквих груди су плахе, а у кревету нису захтјевне.

Поморанџа

Жена с две поморанџе испод мајице је самоувјерена и добро зна који су јој животни приоритети.  

Трешње

Кад су груди попут трешања, ради се о интелигентној, врло забавној и узбудљивој жени, срдачној и друштвеној, разумној али и лакомисленој, доброј и поузданој и прилично оданој сексу.

Крушке

Жене с крушколиким грудима воле љубав у свим варијацијама. Пријатне су, али неукротиве и самосталне. Успркос томе што нису препаметне, а чејто су и неспретне - умију да повуку мушкарце за нос. Невјерне су, јер воле авантуре, а секс с њима обично је чиста екстаза.

Јабуке

Јабучасте груди наводно откривају фригидну домаћицу, која тешко доживљава оргазам, али у кревету би испробала ама баш све. Нерадо мијењају партнере и обично су паметније од својих мужева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана