О чему мушкарци мисле када мастурбирају

Aгенције
О чему мушкарци мисле када мастурбирају

Да ли сте се икад запитали шта се дешава када он има своју приватну забаву? Испоставило се да сцене мастурбације са храном у филму “Aмеричка пита” (са печеном посластицом) нису биле само резултат пишчеве изопачене маште.

У студији која се бавила америчким средњошколцима у току мастурбације, показало се да момке узбуђују ствари које им иначе не би биле привлачне.

Чак и њихови природни нагони у вези са тим колико често “узимају ствар у своје руке” и гдје, фасцинантни су јер ријетке су прилике да се добије увид у тај дио мушког свијета.

Зато је “Космополитан” у анонимној анкети покушао да одгонетне тајне мушког самозадовољавања.

- Скоро увијек оживим ноћ феноменалног секса соло сеансом наредног дана. То је најсвјежији, најузбудљивији начин који постоји - каже један од учесника анкете.

- Мастурбирам, иако имам дјевојку. То је зато што, без обзира колико је она добра, нико то не може да уради боље од мене самог.
- Не живим сам, већ са цимерима, па то обично радим кад се туширам. На тај начин не морам да бринем да ли ће неко случајно ушетати или чути чудне звукове које правим.

- Сједим тако и кажем себи што бих волио да се моја шака неком магијом претвори у вагину.

- Често размишљам о голим женама које се ваљају у желатину. Пудинг исто ради посао. Онда фантазирам како их лижем.
- Волим да се “опустим” када гледам порно филмове, али радио сам то и док сам возио ауто, у тоалету аеродрома, у мојој канцеларији, па чак и док сам гледао фотографију груди моје другарице.

- Волим да носим рукавице док обављам радњу. Моје омиљене су оне од латекса, које се користе за прегледе. Такође, користим и сатенске. Све је то питање различитих осјећаја и текстуре.

- Изгледа да није битно колико секса ја имам у живот, и даље се радујем времену које ћу да проведем насамо са својом шаком, јер не морам да бринем да ли ћу задовољити и неког другог - па могу да будем себичан.

- Неколико пута ми се десило да сам отишао у купатило да мастурбирам, док су моја дјевојка и њена мајка сједеле у мојој дневној соби. Претпостављам да ми се допао осјећај да би ме могле ухватити сваког тренутка.

- Мастурбација ми пружа шансу да испољим своје фантазије, било да је у питању тројка, секс у ауту док возим или како ми моја дјевојка говори заиста безобразне ријечи.

- Кад год путујем, увек се много наложим и мастурбирам чим се пријавим у хотел и добијем кључ од собе. Нешто око новог града и сваког новог кревета ме страшно узбуђује.

Историја мастурбације пуна је бизарних података и митова у које је заиста тешко повјеровати.

Толико су бесмислени, да је просто невјероватно како су људи уопште икада могли да повјерују у такве глупости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана