Новац и издржљивост у кревету су ствари које брину мушкарце

Index.hr
Новац и издржљивост у кревету су ствари које брину мушкарце

Већина веза дјелује као спој жене која ради драму око свега и типа који је опуштен до те мјере да дјелује као да му је свеједно.

Иако мушкарци дјелују опуштено, и они брину о бројним стварима, а ово су неке од најчешћих.

Новац

Мушкарци често страхују од тога да неће моћи уздржавати породицу. Иако живимо у свијету у којему је сасвим нормално да оба партнера раде, у мушкарцима остаје онај стари нагон који им говори да су они ти који требају плаћати рачуне и стављати храну на сто. Већина се мушкараца осјећа мање вриједним ако имају осјећај да подбацују у овом подручју, па тако новац постаје ствар о којој врло често брину.

Године

Жене су често љубоморне на начин на који мушкарци старе. Док ће жене гравитација претворити у накупине коже која виси, мушкарцима свака година јако погодује. Иако мушкарци често изгледају све боље с годинама, то не значи да их старење не брине. Све дубљи залисци, трбух који расте са сваком пивом и смањена издржљивост у физичким активностима итекако погађају мушки его, а мушкарци брину о старењу једнако као и жене. Једина је разлика та што мушкарац то никада неће признати.

Издржљивост

Мушкарци се увијек такмиче међусобно, а издржљивост у кревету им је најдража категорија. Порно филмови у којима типови трају пуно дуже него што је уобичајено и ловачке приче пријатеља натјераће мушкарца да се осјећа мање вриједним. Иако ће се већина жена сложити да је квалитета важнија од квантитете, мушкарци имају осјећај да се својом издржљивошћу морају доказати, у страху од тога да ћемо их исмијавати с пријатељицама.

Наши пријатељи

Мушкарци ће увијек бити сумњичави према нашим мушким пријатељима, а иако то можда неће показивати, сваки пут када се налазиш с неким френдом, кроз главу ће му пролазити бројни сценарији о томе како те френд заводи. Једнако као што је у женској природи да су љубоморне на женске пријатељице својих мушких, твој ће дечко увијек бити неповјерљив према типу који воли да се дружи с тобом. Није ријеч само о неповјерењу према другом типу, него и о чињеници да с њим дијелиш своје слободно вријеме и тајне које свом дечку можда не говориш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана