Незаинтересовани мушкарци најпривлачнији

новости.рс
Незаинтересовани мушкарци најпривлачнији

Недоступност и извјесна доза мистериозности афродизијачки дјелују, па су зато такви мушкарци много привлачнији, а у почетној фази љубави дискретно прикривање осјећања, много више привлачи пажњу супротног пола.

Како тврде амерички стручњаци, љубавне игре су, ипак, магнет за многе жене. Најновије истраживање показало је да су мушкарци који потенцијалну партнерку држе у неизвјезности о томе колико им се допада и шта осјећају, много привлачнији од оних који одмах “отварају карте”.

Научници су извели закључак да недоступност и извесна доза мистериозности афродизијачки дјелују, јер ако другој страни не покажате на “прву лопту” колико сте заинтересовани за њу, то итекако може да пробуди њено занимање за вас.

У овој студији учествовало је око 50 жена које су подјељене у три групе и свака је добила фотографије мушкараца да оцијени колико им се допадају.

Прије тога првој групи је речено да су у питању мушкарци којима су се оне веома допале, другој групи да је ријеч о мушкарцима који су им на основу изгледа дали просјечну оцијену, док је трећој групи испитаница речено да су на фотографијама мушкарци који се нису изјаснили о томе колико су за њих заинтересовани.

Послије овог тестирања стручњаци су закључили да су управо највише реаговале жене из треће групе, њих су заправо највише привукли мушкарци који су дјеловали незаинтересовано.

И колико год да су се времена променила, и да су данас парови много слободнији у показивању емоција, очигледно је да у почетној фази љубави дискретно прикривање осјећања и занимање за некога, много више привлачи пажњу супротног пола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана