Непријатне чињенице о вези са старијим мушкарцем

Cosmopolitan.hr
Непријатне чињенице о вези са старијим мушкарцем

Истина боли, али понекад је неопходна...

Оно што му се највише свиђа код вас су године

Не само због младалачке затегнуте коже већ и због чињенице да вам може толико тога открити први, што је специфичан осjећај моћи на који су сви мушкарци слаби. Ту свакако спадају различита сексуална искуства, али и баналне ствари попут тога да ће он бити тај који ће вас упознати са свим легенрадним рок бендовима за које никад нисте чули, или ће вам први пустити неки Бергманов филм. Бити старији и мудрији, то је моћан осjећај за њега и све то има везе само са њим, не са вама.

Сигурно постоји добар разлог зашто нема дjевојку својих година

Немојте се предуго задржавати у његовој близини, јер не морате бити та која ће сазнати све грешке у његовој глави и открити - зашто није способан за везу са особом својих година.

Бранећи своју везу упропастићете пријатељства са блиским људима

Завршићете отуђени од пријатеља који су вам говорили истину, којој сами нисте имали храбрости да погледате у очи. Слиједећи сценарио би могао да изгледа овако: осим што вам је дечко, једини вам је пријатељ, што међу вама ствара динамику зависности која није добра ни за једну везу.

Ваши родитељи неће бити срећни

Тензија коју стварају упорне лажи и ишуњавања из куће створиће напетост у вашем односу, са друге стране уколико родитељи знају за вашу везу свакодневно долазите у коштац са свађама. Рецимо да имате довољно година и да вам не треба њихова дозвола - свеједно ће бити немогући они пријатно-непријатни ручкови недјељом, када се мама и тата ближе упознају са вашим дечком.

Секс са њим вам може значити више него што мислите

Можда сте убједили себе да знате шта радите и да нећете бити драматични, попут других дјевојка. То је само добар секс и све доживљавате искључиво на физичком нивоу? Али то ће вам се кад тад обити о главу и затећи ћете себе како се нервирате и плачете, јер вам се не јавља и не знате гдје је. Што не значи да сте ви наивна или слаба особа, већ да цијените себе и своје тело, а то је прилично одрасло.

Ако је ожењен због вас неће напустити жену

Ово је једна од оних ствари које се никада не догађају, а многе дјевојке су убијеђене да ће њихов старији дечко баш због њих напустити своју жену и децу.

Ако сте на истом емотивном нивоу - то није добро

Он је одрастао у потпуно другачијем друштву и генерацији од ваше, и требало би да буде испред вас за читаву емотивну декаду!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана