Необавезна љетња авантура? Може!

Aгенције
Необавезна љетња авантура? Може!

Љето је! Обзири и опрез испаравају на јаком сунцу, ниво енергије се подиже, на нама је све мање одјеће, осјећамо се природно и слободно...

 Све ово може довести до брзе и лаке авантуре. Иако ове кратке љетње романсе, које имитирају љубав могу бити врло забавне, оно што не желите је да када прођу за собом оставе тугу и угрозе вам уживање у безбрижним и релаксирајућим данима. Ево како да одржите ваше љетње љубави интензивним, а да им не дозволите да постану тешке и оптерећујуће.  

Можда љето чини да се осјећате слободно, али оно никако не отклања уобичајне опасности, па морате сачувати бар основну дозу опреза. Уколико се нађете у ситуацији у којој не желите да будете, или у којој се не осјећате пријатно, јасно то реците. Не можете бити стално слатки, а некад је и много привлачније да сте јаки и одлучни.  

Поставите елиминациона питања

То што је у питању само љетња романса, не значи да треба да будете са било ким и радите било шта. Поставите елиминациона питања која ће вам открити које тип који се бори за мало ваше љубави. Без обзира на сву необавезност љетње шеме, не желите да вас неко превесла, наведе на погрешан траг или изигра.

Држите се подаље од отровног, досадног и нездравог

Љетње љубави могу бити врло забавне, али ако те везе крену у нездраве и токсичне воде, или једноставно постану досадне, ово вам може покварити читаву летњу безбрижну енергију. Будите опуштени и искрени, а ако вам није пријатно, одмах прекините, јер ово су једине ситуације када за прекид друга особа нема право на објашњење.

Имајте романсу на одмору

Романсе на одмору су фантастичне! Нађите за себе неког локалца и искористите га да вас проведе по мјестима која они не дијеле са туристима. Изненадиће се шта све остаје скривено у туристичким мјестима.

Заузврат, сјетите се да на одмор увијек понесете бар пар секси гаћица, јер се никад не зна...

Нека све буде лако

Не бацајте своје срце у ковитлац љетње авантуре. Останите забавни и лепршави, а везу држите на необавезном нивоу. Посљедња ствар која вам треба је да наредних шест мјесеци патите због типа кога никад више нећете видјети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана