Неколико савјета за секс у аутомобилу

Smedia
Неколико савјета за секс у аутомобилу

Секс у малим и неудобним мјестима може бити испуњен забавом и узбуђењем. На малим мјестима, као што је на примјер аутомобил, можете имати секс на брзину или чак онај на дуже стазе.


Много пута, након повратка кући послије лудог ноћног изласка, ви постајете узбуђени, али не можете одмах да пронађете право мјесто за секс. Због чега толико да журите кући кад то можете да урадите и у аутомобилу? Погледајте неке секс позе које можете испробати у вашем аутомобилу.

 1. ЖЕНА ОДОЗГО

Уколико сте вас двоје на предњем сједишту, немате баш пуно простора како би могли да изводите различите позе. Дакле, у овом случају можете испробати секс позу у којој је жена на врху. Како би имали што више простора предње сједиште повуците што више према назад.

2. МУШКАРАЦ ОДОЗГО

Жене воле овај положај, али мушкарци и не баш, посебно ако је у питању овако мали простор. Међутим узбуђење и жеља вас може навести да испробате овај положај у аутомобилу. Као код положаја кад је жена на врху, покушајте да направите што више простора како би секс био пријатан за обоје. Најбоље ријешење је да спустите сједиште колико је то могуће.

 3. ДОГИ СТАЈЛ

Уколико имате мало простора на задњем сједишту, намјестите је у кучећу позу. Она нека стави једну ногу доле, тако да јој је лакше да постави доњи дио тјела у доги положај. То је такорећи лаган положај, у којем би обома требало да буде пријатно. Уз све узбуђење које доноси секс у ауту, у овом положају мушкарац може брзо да достигне врхунац, а њен може да навигира уз ручну стимулацију. Он ће такође моћи да баци поглед и на спољашњи свијет ( уколико се појави нежељено друштво).

 4. НА АУТОМОБИЛУ

Хауба аутомобила већ одавно представља сензуално мјесто, посебно када је у питању сликање фотомодела. Оне на тим сликама сензуално показују своју гузу или деколте. Жена може нагнути предњи дио тијела на хаубу и раширити ноге, док мушкарац улази у њу. Уколико се одлучите за ову врсту секса, побрините се да одете на мјесто гдје ћете бити сигурни да нема никога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана