Не купуј јој ово!!!

Агенције
Не купуј јој ово!!!

Савршен поклон не постоји, или боље речено, постоји по један савршен поклон за свакога од нас...

Само треба да имате среће и “убодете” прави, онај који ће највише обрадовати оне које волите.

Да вам прекратимо муке, ево листе ствари које ни случајно не смијете да поклоните својој лепшој половини.

Мали кућни апарати
Ако није изричито тражила да јој купите соковник или пеглу, заборавите на кућне апарате. Чак и жене које уживају у кувању увредиће се (оправдано), ако им за Нову годину поклоните блендер или нешто слично.

Гардероба
Одјећа је “строго забрањена” из више разлога. Најважнији је, наравно, проблем са величинама. Ако партнерки купите нешто што јој је велико, вјероватно ће се увриједити (“колику ти мислиш да имам задњицу”). Ако јој купите гардеробу која је за број мања, вјероватно ће се снуждити и почети да размишља о томе како мора да изгуби који килограм... Осим тога, ту је и питање модних стилова, које, вјероватно не пратите тако помно. Дакле, не бацајте новац. Шанса да “убодете” прави комад у одговарајућој величини толико је мала да вам се не исплати да ризикујете.

Ваша урамљена фотографија
Овај поклон је изненађујуће уобичајен, али и очекивано чест на листама “најглупљих поклона на свијету”. Ништа не шаље јаснију поруку о томе колики сте заправо егоманијак од урамљене фотке на којој замишљено гледате у даљину... Ништа бољи избор није ни урамљивање ваше слике из дјетињства. Ако (из неког необјашњивог разлога) по сваку цијену желите да јој поклоните неку урамљену фотографију, нека то буде ваша заједничка слика са љетовања или неког путовања на којем сте се лијепо провели.

Ништа скупоцјено што не можете да замјените
Ако одлучите да партнерку обрадујете неким комадом накита, распитајте се да ли га можете заменити. Злу не требало.

Производи за мршављење или справе за вјежбање
Не поклањајте јој ништа што има макар и посредну везу са мршављењем, осим ако не желите да се увалите у озбиљан проблем. Колико год ваше намјере биле племените, овакви поклони “вриште” да мислите да би требало да смрша. Па ви видите да ли вам се исплати да Нову годину започињете свађом.

Поклони који су заправо намјењени вама
Нови џиновски телевизор није поклон за њу. И то што ће га и она користити није никакав аргумент.

Глупости из неке продавнице
Прије него што се намрштите под паролом “није све у новцу”, одмах да се сложимо: није све у новцу, наравно. Али поента и није у лови, него у чињеници да је шоља са “вицкастим” натписом стварно глуп поклон.

Парфем
Ако је споменула да би жељела неки одређени парфем, то је ок, слободно га купите. Али, ако не знате који парфем жели, и да ли уопште жели неки, држите се подаље од парфимерија.

Новац
Ни случајно не поклањајте новац. Тако шаљете поруку да вас мрзи да се цимате. Није “боље да она сама изабере оно што жели”, то је само лакша варијанта за вас.

Козметички производи
Ово се прије свега односи на кремице против бора. Јасно вам је зашто.

Сад кад имате листу “забрањених”, правац у куповину.

Прави поклон за жену вашег живота чека да га пронађете.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана