Навике које уништавају везу

Index.hr
Навике које уништавају везу

Везе захтијевају сталан рад и труд, а иако најбоље функционишу када сте обоје сасвим опуштени, неке их навике могу уништити чак и ако се стварно трудите.

Шпијунирање

Нико не воли имати осјећај као да је стално под надзором, а ако имаш потребу стално знати гдје се твој дечко налази и читати његове поруке, врло брзо ће те избацити из свог живота. Свима треба слобода, а шпијунажа ју дефинитивно не укључује.

Свађање у јавности

Свађање је неизбјежно, но ако то радите у јавности, нешто није у реду с вама. Наравно да нећеш прећутати све ствари, али покушај се суздржати до када нисте сами. Никога не занимају ваше несугласице, а ако имате потребу да вас други гледају док се препирете, имате проблем.

Игнорисање проблема

Понекад је боље прећутати нешто због мира у кући, али ако је ријеч о важним стварима, игнорисање може уништити и оне добре стране ваше везе. С проблемима се требате позабавити, а ако их пустите да расту, с временом ће постати превелики да бисте се њима хтјели замарати.

Заборављање на себе

Многи парови на почетку постану толико заокупљени стварима које раде заједно да једноставно забораве на ствари које су радили прије везе. Лијепо је да имате заједничке интересе, али ако сте стално заједно и више не знате бити сами, с временом ћете једно другом почети ићи на живце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана