Након 10.000 мушкараца сада је спремна за праву љубав

Агенције
Након 10.000 мушкараца сада је спремна за праву љубав

Бивша ексорт дама, Гвинет Монтенегро која је свијет шокирала својом књигом у којој је признала да је спавала са преко 10 хиљада мушкараца сада жели да пронађе праву љубав.

Гвинет је сексуалне односе имала са тачно 10.091 мушкарцем, а на кокаин, "крпице" и аутомобиле током своје "каријере" потрошила је на десетине хиљада долара, пише "Дејли мејл".

Тридесетшестогодишња Гвинет је одлучила да објави књигу и открије детаље из свог разузданог живота. Одрасла је у хришћанској породици, али се ипак опредјелила за пословну пратњу.

У својој књизи је навела да је са 18 година била жртва групног силовања, а онда у 19. је почела да игра у клубовима, да би са 21 годину постала ескорт дама.

Прије него што је ушла у тај свијет хтјела је да сачува своју невиност за правог мушкарца, али је послије силовања одлучила да зарађује новац и почела је да ради као стриптизета.

Пажња коју су јој муштерије поклањале, била је, према њеним ријечима, далеко од вршњачког насиља које је проживљавала у средњој школи.

"Заправо, пружили су ми самопоуздање које до тада никад нисам осјетила", рекла је госпођа Монтенегро која је као пословна пратња највише радила у Мелбурну.

Када је имала 33 године ставила је тачку на свој разуздан живот. Упознала је пословног партнера, који се зове Роџер. Заједно су покренули бизнис и кренули са логистичким програмирањем чиме се и данас бави. Иако је преко 80 пута била запрошена, она још увијек није пронашла правог мушкарца.

"Никада нисам искусила праву љубав и не знам како је бити заљубљен. Ја сам толерантна, разумна и одлучна. Волим мушкарце који су самопоуздани, умиј да буду вође, али не и агресивци", рекла је у нади да ће ускоро пронаћи праву љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана