Најсексипилнија мушка занимања су…?

24sata.hr
Најсексипилнија мушка занимања су…?

Жене сматрају да су фудбалери површни, себични и сујетни, те да би највише вољеле да се забављају са партнером који је музичар, љекар или учитељ…

Најпожељнија мушка професија према мишљењу већина жена јесте музика, најприје због уметничког и необичног стила живота који подразумјева, показало је истраживање британске интернет странице IllicitEncounters.com.

У истраживању 32 одсто испитаних жена одабрало је музичку или умjетничку каријеру као ону најсексепилнију код мушкарца, наводи "Дејли Мејл".

За 24 одсто жена најпожељнији партнери су економисти, менаџери и финансијски савjетници, управо због финансијске сигурности коју пружају такве каријере, а на велико изненађење истраживача најгоре су прошли фудбалери.

Тек један одсто жена рекло је да је то најпожељније занимање, а испред њих се на листи налазе учитељи, љекари и новинари.

"Висина плате није најважнији критеријум за пожељно занимање мушкарца. Жене фудбалере доживаљавају као сујетне, умишљене, плитке и себичне особе, те би радије биле с неким ко има наизглед досадније занимање", закључила је ауторка студије, Роси Фримен-Џоунс.

Погледајте листу најсексепилнијих мушких занимања код жена:

  • Музичари и умјетници (32 одсто)
  • Послови везани за финансије (24 одсто)
  • Учитељи (13 одсто)
  • Љекари (9 одсто)
  • Новинари (7 одсто)
  • Фудбалери (1 одсто)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана