Најокрутније ствари које жене раде мушкарцима

index.hr
Најокрутније ствари које жене раде мушкарцима

Сви добро знамо да фрајери понекад могу бити јако окрутни, поготово кад је играње са женским емоцијама у питању, но постоји и друга страна приче. Неки женски поступци знају бити и пуно окрутнији од оних које изводе мушкарци.

 

Најчешће зато што их мушкарци раде прије краја везе, а жене током цијеле везе. Доносимо неке примјере женске окрутности, преноси index.hr.

Лажни број

Фрајери су јако поносни кад успију добити број од неке цуре, јер самим тим закључују да оне желе да им се јаве. Но, ипак то није увијек случај, јер се неријетко ради о лажном броју или броју који се више не користи. 

Цуре, ако вам се неки фрајер не свиђа, пуно је љепше да га љубазно одбијете него да му дате лажне наде уз лажан број.

Искориштавање

Неке цуре излазе с намјером да свој шарм и женске атрибуте употријебе да би искористиле мушкарце да финанцирају њихов провод. И док момци мисле да су им стварно привлачни и да би се из тог флерта могло нешто и догодити, оне само извлаче лову из њихова џепа.

Манипулисање емоцијама

Цуре су свјесне чињенице да је већина мушкараца слаба на женске сузе и често то знају искориштавати да би добиле оно што желе.

Изазивање љубоморе

Завођење других мушкараца у присуству дечка, да би се изазвала његова љубомора, врло је манипулативно и незрело. Осим што се тако играш његовим емоцијама, радиш будалу од њега пред људима, па немој да се чудиш ако те због тога након неког времена и остави.

Критиковање у јавности

Неке женске сматрају да је забавно "спуштати" свом дечку кад год су заједно у јавности. Никад не критикуј дечка у јавности, пред пријатељима или породицом. На тај начин, осим што га понижаваш, ствараш негативно мишљење о њему, али и о себи.

Ускраћивање секса

Жене сматрају да једино о чему мушкарац размишља је секс па се често играју окрутне игре која се зове - Ускраћивање секса. Уцјењивање сексом ужасан је начин да од дечка добијеш што желиш, па се с таквим стварима немој ни шалити.

Тестирање

Постављање "трик питања" код којих криви одговор увијек води до свађе, један је од облика тестирања које жене свакодневно воле да употребљавају. Цуре често мисле да је мушкарац који их воли обавезан да направи све што оне пожеле, чак и да откажу гледање фудбала са пријатељима или одлазак у теретану. Тако само изазивају осјећај "гушења" који доводи до великих свађа и - прекида.

Физичко насиље

Можда звучи смијешно, али неке дјевојке знају да омаловажавају дечке непотребним ударцима јер су сигурне да им он неће узвратити.

Твој дечко није твоје власништво, па га третирај с поштовањем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана